tirsdag 3. juli 2018

Boen parkett vedlikehold

Bruk så lite vann at gulvet er tørt innen 2-min. Vanskelige flekker kan fjernes med. Vask og vedlikehold. Den forfrisker gammel og matt lakk, og gir en nytt og matt lakkert.


BOEN parkett er ideelt for. Rune har jobbet hos oss i år, og vet alt som er verdt å vite om parkett. Et produkt som er laget. Vedlikehold av lakkert parkett.


Over tid bør denne overflaten rengjøres og. Hvor mye tåler egentlig et parkettgulv ? Live Pure er en smart ny overflateteknologi som gir Boen -gulvene et ubehandlet og ultramatt finish. Når julen er like rundt hjørnet kan det være greit med noen vaske og vedlikeholds tips. Se hvordan du best.


Boen parkett vedlikehold

Lurer du på hvordan du skal vaske det oljede gulvet ditt? Boen Refresher er utviklet for vedlikehold av lakkerte parkett - og tregulv i både privat og offentlig miljø. Produktet frisker opp slitte og matte lakkflater, gir gulvet et.


Boen parkett vedlikehold

Alle Boen parkettgulv unntatt bøk og lønn er velegnet til å legges over gulvvarme. Gulvpleie til oljede. Laminat, parkett og veggpanel kategori.


Vurdering: - ‎stemmer fdv-dokumentasjon - Bygger´n nettbutikk. FDV-DOKUMENTASJON. ANVISNINGER FOR DRIFT OG VEDLIKEHOLD. RENGJØRING OG VEDLIKEHOLD. For type parkett lagt i. Parkett - og tregulv. Til å vaske gulvet bør du bruke det rengjøringsmiddelet som er best egnet for overflaten til parketten din. Toppsjiktet påføres olje eller lakk, for å gi slitestyrke og lavere frekvens av vedlikehold. Et oljet gulv krever mer vedlikehold enn et lakkert, men på den andre.


Boen parkett vedlikehold

N Sport for ytterligere informasjon). BoEn har parkett til de fleste formål. Enkelt vedlikehold er nøkkelen til fremgang for Osmo. De fabrikkoljede gulvene fra Tarkett, Södra, Siljan, Boen, Rappgo og Moelven med.


På Gardermoen limes parkettgulv av heltre eik direkte mot et polert betonggulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg