fredag 20. juli 2018

Fliser treimitasjon

Sleng deg på trenden og bytt ut treverk med vedlikeholdsfrie fliser i treimitasjon. Les mer om fordelene her. Vi har et rikt utvalg av flis til gulv og vegg samt flislim, fugemasse og alt du trenger til flislegging, innen- og utendørs.


Populære produkter i denne kategorien! En utrolig flis fra Emil, Italia. Hentet inspirasjon fra de fineste tresorter i forskjellige verdensdeler. Meget høy kvalitet kombinert med ett utrolig design og likhet.


Fliser treimitasjon

Blant modellene finner du både de nyeste flistrendene som moderne fliser med stein- eller treimitasjon, og enkle, tidløse fliser som alltid passer overalt. Open publication - Free publishing - More fliser. Lagetstatus: Availability: På hovedlager.


Legg i handlekurven. Det er enorme forskjeller på billige og dyre fliser, sier flis -ekspert Helge Aasen. Marrakech Mix er en serie som er inspirert av Marokkanske fliser.


Mønstret kommer i. Flis i flott treimitasjon Flis som passer utmerket til både vegg og gulv. Bruksområde For vegg: Ja For gulv: Ja Frostsikker: Ja For gulvvarme: Ja Slitasjeklasse: G. Ved å legge flisene i fiskebeinsmønster får man et nytt og naturlig uttrykk av treimitasjon i fliser. Rettskårne ender gir mulighet for fuger helt ned.


Disse flisene i treimitasjon fra Italgraniti er utrolig kule! Norges største utvalg av. Du får de i seks. Kjøp fliser, VVS, baderomsmøbler, laminat - flisekompaniet.


Fliser treimitasjon

FLISEFINT: Fliser i treimitasjon fra Golvabia er her lagt i fiskebeinsmønster, og gir et eksklusivt uttrykk. I høst skal det være store, matte og rustikke fliser. Vi selger mye flis i treimitasjon.


Slik er de viktigste flistrendene i år, ifølge butikksjef Lars Nilsson hos Fagflis Elverum. I Europa går det mye i treimitasjoner for tiden, men det har. Hos flisleverandøren Höganäs forteller de også om en stor interesse for fliser med. Trefliser selger!


Fliser treimitasjon

Med flis i treimitasjon kan du beholde den lune stemningen – samtidig som du. Vi har en god stund sett tendenser til at mønstrede gulv klatrer oppover på popularitetsstigen.


Og blant det «hotteste» nå er fiskebeinsmønsteret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg