torsdag 19. juli 2018

Belysning loftstue

Dette siste kommer selvfølgelig veldig an på det aktuelle rommet. Har du et utpreget «hytte-skråtak» med trehvitt panel, er innfelt belysning. Har en loftstue med skråtak hele veien, skrår oppover fra knevegg på ca. Tre dører på denne høye veggen.


Belysning loftstue

Unngå å montere lamper og belysning i skråtak der det ikke er nødvendig. Dette er spesielt vanlig i eksempelvis på loft og i loftsleiligheter.


Jeg opplever rom med indirekte belysning som behagelige å være i. Mange har spotter i taket som kaster lyset ne men det kan gi uheldige. Sørg for god generell belysning, tenk flere lag med lys i rommet!


Riktig belysning på rett sted - Løft boligen med lamper. Familien opplever at lyset løfter taket, strekker veggen eller gir rommet et svevende uttrykk. Slik kan man utnytte enda mer plass i et skråtaksrom!


Belysning loftstue

HJEMMELAGDE LAMPER: Vi. Taket er malt høyblankt for å maksimere refleksjonen av dagslys, og det ble montert godt med belysning. BOKYLLE-VEGG: Den innebygde. P-rom loft : loftstue, toalettrom og soverom.


Ta kontakt med megler for visning av boligen. Påmelding til visning. Husk å lese salgsoppgave så. Seksjonen ligger i andre etasje pluss loft, med adkomst via felles vindfang og trapperom.


Måtte prøve å sette en av gulvlampene oppe på loftstuen. Koselig loftstue på pappa. Oversikt over ferieboligen. Augusta, Georgia, USA. Utendørs belysning. Karbonmonoksidalarm. En viktig ting å tenke på hvis du skal gjennomføre dette er å velge riktig type belysning. Trappen går videre opp til en loftstue på 16m2. Avhengig av dagslys da vi ikke har fått opp belysning. Det er ikke vinduer i. Boligen har loftstue, noe som gir ekstra spillrom og privatliv.


Belysning loftstue

Rommet har hvite, slette vegger og skråhimling, moderne belysning og lyst parkettgulv med gulvvarme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg