mandag 2. juli 2018

Male benkeplate med epoxy

Benkeplate epoxy har en rekke bruksområder og gir en nærmest evigvarende overflate med ekstremt dekorativ finish. Fra kr 99til kr 2 99- ‎Ikke på lager Bruk to minutter på noe skikkelig kult! Boligkanalen boligkanalen. Unntatt er om benkeplaten er i heltre.


Da kan den pusses og oljes. Men den ser ut til å være i laminat. Gulvmaling eller epoxy kan nok fungere. Denne kan friskes opp med enten olje eller beis, forklarer Sørli.


Jeg skal male en benkeplate i laminat, fordi jeg er ute etter den billigste løsningen. Hvilken maling anbefaler du å bruke? Sterkt gulv med epoxy.


Epoxylakk fra Beckers gir en god kjemisk og mekanisk bestandighet, er derfor velegnet til industri- og lagergulv, garasje- og vaskeromsgulv og lignende. Det er ekstremt slitesterkt.


Male benkeplate med epoxy

River Tables" med glassklar støpeepoxy. Create New Account. Professional Service. Hvis det er snakk om å male på slett vegg som for eksempel gips eller spon, er Lady.


Male benkeplate med epoxy

Lag deg en benkeplate, bordplate eller sitteplate på en benk for den del. Du får en uslitelig overflate som tåler å stå ute eller inne, og. Hviken maling isåfall? Hjem og fritid › Hus og hageforum.


Har såå lyst på ny benkeplater, men har rett og slett ikke råd til det! Om du kan male kommer litt ann på hvilken type benkeplate du har nå.


En benkeplate kan koste fra noen få hundrelapper til titusener av kroner. Impregnerer du den med epoxy før bruk og polerer den jevnlig, så vil den se flott ut og vare lenge. Er dette sommeren da det er på tide å male huset. Kjøkkenet vil få et visuelt løft, og oljen vil dessuten bidra til at benkeplaten.


Selv om maleriet et laminat benkeplate kanskje ikke den mest anbefalt metode for. Men så spurte jeg ikke om dette, men om epoxy feks kan gjøre det sterkere. Fordi betongplater er porøse, har de en tendens til å flekke relativt enkelt. Mange huseiere velger å bruke et epoxy belegg til sine betong benkeplater for å. Vi hjelper deg med anbud på epoxy.


Male benkeplate med epoxy

Siste relaterte anbud til " Epoxy " i Hordaland. Maler,Møbelsnekker Hei ønsker å få laget en benkeplate i epoxy. Trengs det å skrapes, primes og males med epoxy på nytt? Gulv på vaskerom skal males med grå epoxy, da vi ikke liker de.


Det lar seg gjøre å lage benkeplate av epoxy. La listen ligge 4-mm over platen for så å flyte en. Jeg vil male gulvet med epoxy. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling?


Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i. Høy limstyrke, hard og fyllende samt overmalbar. Hvis du har brukt din glanset benkeplate i mange år, vil det trolig ha riper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg