mandag 16. juli 2018

Skråtak løsninger

Utfordringen oppstår når det skal planlegges gode oppbevaringsløsninger til rom med skråtak, og det er lett å ty til enkle løsninger som ikke gir optimal utnyttelse. See more ideas about Home, Loft room, Home decor.


Smale nisjer, knevegger under skråtak og skjeve gulv er ingen hindring for å lage både vakre og praktiske løsninger. Nedenfor viser vi fram noen smarte. Skråtakproblematikk. Jeg ser det av søknadene vi får inn at det er mange som sliter med å finne ok løsninger under skråtak.


Skråtak løsninger

Og det finnes vel. Etter oppgraderingen fremstår loftet som åpent og luftig. Skap- og skuffeløsninger, samt fargetonene på veggene, får rommene til å henge godt. Her er det spesielt viktig med befaring før man begynner å planlegge.


Da vi flyttet inn, skjønte vi raskt at det å stange hodet i skråtaket når man forsøkte å sette seg opp i sengen, ikke var den beste løsningen. Se resten av huset her – de har nemlig flere lure løsninger ! Mette og Niels har tatt utfordringen med skråtak på strak arm og. Gode løsninger for å oppbevare klær er et must have i entreen og på.


PLATSA-serien har oppbevaringsløsninger som gir god plass. Bygg høyt eller lavt, under et skråtak eller utover en hel vegg. Fyll på med dører og innredning.


Unngå at skråtaket bare blir en plass for rot. De fleste av oss har de samme utfordringene med å utnytte plassen best mulig. Smarte løsninger skråtak. Bilde soverom med skråtak og garderobe i eik med skreddersydde mål.


Løsninger i det uendelige med Mobalpa. Testez vos envie sur le. Et rom med skråtak og lave vegger kan få et helt nytt uttrykk med tapet i taket.


Velg gjerne en lys tapet som ikke forminsker romfølelsen og skap en optisk effekt. Stå oppreist foran speilet selv om du har skråtak. En speil- løsning behøver ikke følge vaskens bredde.


Skråtak løsninger

Våre speil- løsninger tilpasser seg ditt ba og ingen sier at. Bruk frittstående løsninger og velg en topphylle eller en tilbehørshylle øverst. En smart løsning når det kommer til skråtak på bad er å bygge en ny vegg i akkurat passe avstand fra skråtaket og på den måten skape en koselig og praktisk nisje. Systemløsninger for skråtak.


Skråtak løsninger

Finn ditt drømmetak blant våre løsninger i tegl, betong, asfalt takbelegg eller ståltakpanner. Moderne takløsninger for skrå tak. I over hundre år har vi levert.


Det er ikke alltid like lett å innrede rom med skråtak, men vi i Skapnett har etter mange år. Uansett om taket blir lavt og hellingen er bratt har vi alltid en løsning.


Nytt rom under skråtaket Byggmakker. Når det er behov for mer plass. Registrert: Innlegg: 773. Har du skråtak på badet ditt?


Det finnes flere smarte løsninger for å utnytte den plassen en har til rådighet - kom innom en av våre butikker så. Du kan enten bestille en møbelsnekker, eller benytte et spesialfirma som bygger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg