tirsdag 24. juli 2018

Blyglassvindu gjenbruk

Gjenbruk av gammelt vindu. Tekst: Ann Merete Slåttland. Ikke kast dine gamle vinduer - du kan gjenbruke dem til en rekke nyttige ting i hjemmet. Lisens: Begrenset gjenbruk.


Betegnelsen blyglass brukes også om blyglassvindu der vindusglasset er montert med blysprosser. Fikk noen gamle blyglassvindu av noen på finn. Disse malte jeg i riktig farge og snekret en overskap i entreen på hytta.


Fra før har jeg laget. Ved gjenbruk skal egenerklæring fylles ut. Dokumentasjonen skal generelt vise. Farget blyglassvindu.


Blyglassvindu gjenbruk

På loftet over stova er det et blyglassvindu (trolig gjenbruk fra et annet hus) mot øst, og luke. Her har det vært blyglassvinduer opprinnelig, slik det var vanlig på den tiden huset ble oppført. Blyglassvindu trenger restaurering med utskiftning av blytremmer.


Konservator Rolv-Atle Bråten bekrefter dette. Gjør gjenbruk og hjemmelaget interiør moderne. Gammel og ny design i skjønn forening.


Når Åse trenger noe nytt til hjemmet, kjøper hun brukt eller lager det selv. Restaurerer blyglassvinduer i bymisjonssenteret.


Statens vegvesen ønsker at gjenvinning og gjenbruk skal prioriteres ut fra ressurs. Istandsetting av blyglassvinduer. Sjarmerende gjenbruk. Søkeord: blyglass blyglassvinduer.


Emne(r): Arbeid i tre, metall, skinn mm. Materialene som ble brukt for å reise dette bygget var gjenbruk fra. Men det første året hadde jeg ikke vesker, men blyglassvindu som jeg.


Jeg liker veldig godt alle som driver med gjenbruk og retro-design. Vi heier på god gjenbruk og transformasjon når det er mulig, sier. Gamle vinduer, garasjeporter, takstein og blyglassvinduer er solgt eller gitt. Dessuten har et lite blyglassvindu i vestveggen trolig like fra.


Sans for gjenbruk. Hun har stor sans for gjenbruk, og synes tiltaket på Melhus er kjempefint. Her er det god stemning, og vi treffer kjentfolk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg