mandag 23. juli 2018

Liten hytte byggesett pris

Ferdig hytte byggesett -gratis levering og takshingel. Fin hytte byggesett "Montblanc" til hyggelig pris. Alle hyttene leveres som byggesett og etter gjør-det-selv prinsippet. Det vil si at alle produktene kan settes sammen av ufaglærte personer.


Kontakt oss for pris. Moderne byggesett hytter fra Berge Sag. Her er noe for alle. Du velger selv hvor mye du vil gjøre selv.


Svaret har ingen fasit, men vi fører deg nærmere en reell pris på ferdighytter og hva som inngår i hytteleveransen. Hvis du vil betale mindre, kan du legge inn en stor eller liten egeninnsats. Hytteleverandørene har.


Byggesett, kr 753. Alle våre byggesett er konstruert etter lovpålagt TEK standard. Dette ivaretar kvaliteten på hytta og gir ei hytte med god energiutnyttelse. På plantegning som.


Liten hytte byggesett pris

Norgeshus norgeshus. Kjenn på følelsen av frihet og senkede skuldre på hytta ! Den minste modellen er på 3kvadratmeter og som byggesett koster den fra kr 390. Pris på forespørsel. KOMPLETT BYGNING: Så enkel og inviterende kan en liten hytte bli.


Etter turen er hytta oppvarmet i en fei. Montasjeprisen er ferdig utvendig for standard byggesett og vil kunne variere avhengig av beliggenhet og lokale forhold.


Liten hytte byggesett pris

Alle priser er beregnet for leveranse på ferdig støpt plate. Våre hytter har tre leveranseformer som standard – som byggesett, ferdig bygget utvendig og som. Liten funkishytte med god planløsning og hems.


Men du må flytte dem, for som regel skal det bygges ny hytte på samme stedet. Men hvis du gjør nedplukkingen selv, er eieren villig til å gå ned på prisen. Breitind – Liten med god plass.


Liten hytte byggesett pris

Modulbaserte løsninger til lavere priser. Danebu er en serie med moderne hytter som passer både på fjellet og ved sjøen. Rondane er en prisgunstig hytteserie og optimalt tilpassa hytter. Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk.


Polhus er det opplagte valget når du skal bygge minihus med hems. Vi tibyr ferdige byggesett til lave kostnader og alltid med fri frakt! Den lille, koselige boligen.


En hytte er en liten, permanent bolig. Polhus har mulighetene for deg som vil ha en romslig bolig som f. Stort utvalg av hytter og hyttetomter, enten du ønsker hytte på fjellet eller ved vannet.


Se hele utvalget her - vi hjelper deg med å finne din drømmehytte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg