torsdag 26. juli 2018

Bad inspirasjon

Bad inspirasjon

Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Velkommen til INR – Iconic. Leter du etter inspirasjon til baderommet?


Bli inspirert av de beste baderoms- ideene i HTHs store badegalleri. Finn badet som lokker frem smilet om morgenen. Her kan du se mange ulike baderomsløsninger i forskjellige størrelser og stiler. Ta en titt og finn et bad du vil.


Bad inspirasjon

Bo Bedre gir deg de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene. Når du skal pusse opp bad er det mye å tenke på. Renovere eller bygge nytt bad ? Stor guide: Slik går du frem når du skal pusse opp badet.


Baderomsinspirasjon. Har du planer om å pusse opp badet i år? Vi har samlet noen av våre baderomsfavoritter for litt inspirasjon. På denne websiden legger vi løpende ut filmer, brosjyrer, tips, trender og hjelpemidler for å komme i gang med nytt bad.


Vanskelig å velge fliser til badet ? Besøk vår inspirasjonsside proppfull av bilder av inspirerende bad i alle stiler. Alle fliser er fra FagFlis.


Vi har stort utvalg og gode priser på baderomsinnredninger, møbler, servanter og fliser og mye mer. Her finner du alt til ditt baderom. Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg til badet ditt. Her har vi samlet artikler om stil, interiør og gode råd som kan komme til nytte når du står på startstreken og skal pusse opp badet - eller.


Her får du se inspirerende baderom med ulike løsninger og kombinasjoner, og også ulike trender. Skal du pusse opp badet ? La deg bli inspirert til å få. Hvis du har et lite bad er det lett å tenke at du skal skvise mest mulig ut av.


Dimmer og termostat i stilrent design gjør badet komplett, og lar deg styre varmen og energiforbruket med tidsinnstillinger. Smarte løsninger for bad. Det skal være dekorativt, praktisk og oversiktleg. Det er ofte fleire som kjempar om.


Bad inspirasjon

Vi gir deg praktiske tips og inspirasjon til drømmebadet. Et bad kan være koselig, preget av stilfull design eller landlig hygge. Inspirasjon til baderommet ditt: Få praktiske tips til innredningen. Enten du ønsker kliniske farger og rene linjer eller klassiske rammer.


England-drømmer kan nok Isabel og Teodors fantastiske bad i villaen i Stockholmsskjærgården gi deg inspirasjon. Vi har snakket med Heidi Lie i Grohe om noen triks og tips som kan gi et mediokert bad et løft – for det er faktisk mulig å pusse opp badet på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg