onsdag 25. juli 2018

Farge parkett grå

Velg tregulv til grå vegger. Dersom du absolutt må ha de grå veggene, heng for guds skyld opp bilder og kunst som dekker det meste, og velg en. Eik Varmgrå, børstet og hvitmattlakket er et parkettgulv med børstet overflate og en grå farge.


Sjekk hvilken farge du har på gulvet før du begynner prosessen med å lete etter. Den delikate fargen gir. Har du tregulv og ønsker grå vegger, bør veggfargen ha omtrentlig samme.


Kunne du ikke tenke deg eksotisk kanelfarge eller lun kastanje? Eller kanskje nordisk hvitt eller raffinert grått er mer passer deg bedre?


Eller gå for en tøffere følelse med metalliske farger som gull eller sølv. Grå tregulv er en enestående klassiker, men det finnes.


Fremover kommer vi til å se parketter med renere og nøytrale farger, mer hvitpigmenterte enn de gule mange av oss er vant med. Trestavs parkett er tre staver satt sammen til ett bor og gir variasjon og nyanser i treverket.


Farge parkett grå

Klikksystem: 5Gc. Overflatebehandling: Matt lakk. Tidligere malte tregulv. Vask gulvet rent med Nordsjö Original. Forvask, og tørk vekk all såpe med ren oppvridd klut. Mattslip med fint sandpapir og støvsug grundig. Gråfarger lar seg lett påvirke og endrer seg mye i forhold til nærliggende farger. Så her blir det spesielt viktig å tenke over hvilken farge og tone. Mørk parkett er av eik og er først beiset i ulike prosesser før overflaten er mattlakkert.


Mørke parkettgulv skal ha en brungrå farge, og ikke med innhold av rødt eller. I mange moderne hjem er grå den nye nøytrale fargen.


Et perfekt eksempel på det finner man i denne leiligheten, der man har valgt tregulv i grått i hele. Det være seg tregulv, fliser eller laminat. Alt har en egen fargetemperatur som vil påvirke alle de andre fargene i rommet.


Farge parkett grå

Kjølige grå gulvfliser. Slik går du frem for å olje gamle tregulv, parkett, trapp eller ubehandlede gulv. Du bestemmer selv om du vil bevare treverkets naturlige farge med klar olje, eller sette.


Farge parkett grå

Gulv med hvitpigmentert olje vil med årene få et grått og lekkert uttrykk. Raskt, enkelt og billig. Med tregulv og parkett fra Byggmax vil du få et vakkert gulv av høy kvalitet.


Vi har de fleste tresortene og. Nå går vi vekk fra det hvite og mot naturlig varme farger som brunt og grått. Pigmentert eik, lys grå og beige gulv er gode valg, sier Evelyn, som. Herdet tregulv er produsert med en ny patentert teknikk som gjør det mulig å herde treverk og dermed gjøre det mer slitesterkt.


Gulvene er innovative og gir en. Les mer om Få glede av ditt nye laminatgulv lenger! En mørk farge gir gulvet ekstra tyngde. Bilde fra Boen parkett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg