fredag 6. juli 2018

Male lakkert parkett

Så her får dere oppskriften på å male lakkert parkett. Male parkettgulv. Hehe en nyyydelig gammel lekker parektt. Passe gulnet på forskjellige.


Jeg har et lakkert furugulv som jeg ønsker å male. Må jeg pusse det helt ne eller holder det å matte det litt? Og hva slags grunning og maling. Skal du male over malte eller lakkerte gulvflater, bør du mattslipe først.


Du kan først og fremst male tregulv, men også laminat, parkett og. Lakkerte tregulv må males ett til to strøk med Kvist og Sperregrunn.


Når du skal male gulv, er det viktig å gjøre et godt grunnarbeid - da får du. Dette gjelder uansett om det er et parkettgulv eller et vanlig tregulv. I dette huset skal vi male gulvet i. Frisk opp den slitte parketten med farget olje eller maling.


Male lakkert parkett

Ottos tips: Her får du en demonstrasjon i hvordan du maler gulv på best mulig måte. Klippet er hentet fra. Den ultimate guiden når du skal behande gulv - MALER-stua malerstua.


Hvis du har tre- eller parkettgulv med lakkert overflate kan det utgjøre en. Hvorfor skal du male tregulvet ditt? Med malte gulv kan du oppnå et flott resultat som gir nytt liv til hjemmet. Hvis gulvet er svært slitt kan det også brukes som en.


Tregulv eller heltre gulv finner man ofte i litt eldre boliger. Mange tregulv er lakkerte, men du behøver ikke pusse det ne vask godt først. Men hva slags maling skal du bruke på parkett, laminat, betong, vinyl og.


Vurder heller å slipe parketten. Og så er det ikke sikkert malingen vil sitte noe særlig. Se hvordan å male gulvet kan være et godt alternativ! Men også vanlig parkett og tregulv kan males.


Du kan male de aller fleste gulv, fra parkett og heltre til laminat. Er du i tvil, les på emballasjen eller kontakt Trestjerner. Er det noen som har malt parkett før og kan dele erfaringer? Gjør Det Selv gjoerdetselv.


Male lakkert parkett

Er gulvet laminat, eller tidligere lakkert. Et gammelt og slitt tregulv kan få skinnende flott, nytt liv, hvis det får 3-strøk robust gulvmaling. Ikke noe av jobben med å male.


Male lakkert parkett

Hos mange byggvarehus, maleforretninger og jernvarehandlere, kan du få leid. Mange gulvmalinger kan brukes på tre, parkett, laminat, fliser og. Mattsliping av tidligere malte eller lakkerte gulv utføres med slipebrett på.


Siste steg i prosessen er å lakkere gulvet. Her anbefales vanntynnbar gulvlakk. Oljebasert lakk gulner over tid og endre fargen på gulvet.


Uansett om du har tregulv eller parkett, står valget mellom å male, lakke, olje, lute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg