tirsdag 24. juli 2018

Babydan leketeppe

Dette vatterte leketeppet gir barnet et mykt underlag å leke på, uansett om det er på gulvet eller i. Babydan leketeppe, Elefantastic grey, 110x1cm. Et mykt og pent leketeppe for barnet til å ligge på. Kommer i grått med smale hvite striper og broderi av søte ugler. Leketeppet går utmerket å vaske.


Babydan leketeppe

Det vatterte leketeppet gir barnet et mykt underlag å leke på. Mål: 1x 1cm. Kjøpte på mimmis for kr. Stundene på barnerommet blir ekstra koselig i selskap med de to Love Birds.


Babydan leketeppe

Kombinasjonen av striper og det koselige broderi. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra.


For det første er dette et leketeppe med praktiske høye kanter, som blant annet beskytter barnet ditt mot trekk. Lekegrind og leketeppe sammen gir ditt barn plass. Stellekommoder, senger, lammeskinn, sengetøy og mye mer!


Sjekk priser på leketeppe baby babydan. Matten består av. Hvit jly dream lekegrind i tre på 100x1og høy. Knapt brukt, fremstår som ny. Info om leketeppe 80x80. BabyDan park-a-kid leketeppe i Trondheim. More information. Når leken er ferdig, knyter du sammen matte. Lekematte og oppbevaringspose Lekematte og oppbevaringspose i ett! Blødt leketeppe med høye kanter, farge Grå. Ny bredere dør, giver mere plads og nemmmere. Kan brukes på gulvet eller i lekegrind.


Teppet passer perfekt i en lekegrind med. Detaljer: Et unikt produkt med flere funksjoner. Det folger med et leketeppe med. Velsyd laget i myk plysj.


Babydan leketeppe

Gir barnet opplevelsen av ulike kontraster i både farger, detaljer og materialer. NATTOU produkter er utviklet med vekt. Vi hadde vel et babydan leketeppe tror jeg det var som vi hadde over, syntes ikke det holdt alene.


Baby Dan vindussikring og lignende produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg