mandag 23. juli 2018

Skyvepartier hagestue

Skyvepartier hagestue

Tilpass dine nye skyvepartier som du vil! WG - skyvepartier for vinterhager. De kraftige profilene garanterer en stabil og holdbar hagestue som du vil få glede av i mange år. Sesong: VINTERHAGE.


Nå får du inntil % rabatt på våre skyvepartier. Velg skyvedør eller -vindu, og faste felt. Partiene finnes i flere farger, mange bredder og for bruk i ulike sesonger. Før måtte man ta til takke med skyvepartier som ga små og lite fleksible åpninger, men nå kan du finne de mest fleksible skyvedørene på markedet i vårt.


Skyvepartier hagestue

Skyvedører, skyvevindu og fastfelt til hagestuer. Velg løsning som passer best til din hagestue. Tenk på at det er viktig å kunne lufte godt når det er varmt. Du kan også kjøpe bare skyvepartier uten komplett hagestue.


Våre skyvepartier til vinterhage heter Isomax og er doble glass med argongass. U-verdien er på lave og det betyr at varmen vil holde seg innendørs.


Ta kontakt, så gir vi deg et kostnadoverslag på skyvepartier levert til adresse eller ferdig montert av våres montører. Vinterhage innglassing glassveranda. Størrelse og fasong tilpasses etter mål. Skyvepartier i aluminium med 5mm enkelt, klart.


Hagestuen forlenger sommeren og holder kald vind og regn ute. For noen år siden introduserte Grønt Fokus standardiserte skyvepartier på 2centimeter i. Bygget ved hjelp av våre reisverk, tak og skyvepartier. Avbildet hagestue har skyvepartier på to sider, brutt hjørne, reisverk, takrenne og isolertak.


Produktbeskrivelse. Rammeløse skyvepartier uten synlige siderammer er den ideelle løsningen for alle. Trenger du en elegant og brukervennlig skyvedør. Hagestuene selges helt komplett med skyvepartier, faste partier, reisverk og isolertak.


Skyvepartier hagestue

Les mer på våre hjemmesider. Med en hagestue kan du forlenge sommeren og få bedre utnyttelse av. Våre kunder har oppdaget att med en hagestue ifra Glasa så kan man. I Glasas isolerte skyvepartier bruker vi tolags isolerglass med sikkerhetsglass.


Nardo, Trondheim. Gjerne 2-delt eller 3-delt. Ofte med store skyvepartier som kan åpnes ut mot hagen når det er varmt i været. Så lenge den er godt tilpasset huset, synes jeg en vinterhage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg