torsdag 12. juli 2018

Bygge søppelskur regler

Bygge søppelskur regler

Her er hans tips til hva du kan bygge uten å søke. For noen år tilbake ble reglene myket opp for å gjøre søknadsprosessene enklere, men det betyr. Søppelskuret er enkelt å bygge fordi det brukes få forskjellige materialer. I byggeveiledningen kan du lese hvordan du: Lager bunnrammen til.


En del prosjekter ( tiltak) er unntatt fra regelen, så det er ikke sikkert at en slik søknad er nødvendig. Hvordan bygge søppelkassehus. Slik skjuler du stygge søppeldunker.


Bygge søppelskur regler

Lag et fint skur til søppeldunkene dine, så blir ikke du ansvarlig for nabolagets øyesår. Lastet opp av Nils Lia Søppelstativ: Tegninger, tips, ideer og inspirasjon - ByggeBolig byggebolig. Nå skal jeg snart gå igang med å få bygget meg nytt søppelhus. Venter bare på at siste halvmeter snø smelter.


Det jeg da lurer på er om noen. Det er mange som i disse dager vurderer å sette opp et søppelskur. Oppføring, endring, fjerning, riving og opparbeidelse av følgende tiltak er unntatt fra kravet om byggesaksbehandling, dersom tiltaket ikke er i strid med lovens. Naboen kan også slippe å varsle deg hvis det er stor avstand til eiendommen din, eller hvis naboen skal sette opp en mindre bygning som du.


Regelverk for plassering og henteavstander finner du i renovasjonsforskriften for. Skal du bygge avfallsskur, kontakt først din kommune for hvilke regler de har.


Fritatt betyr at du kan begynne å bygge noe uten skriftlig tillatelse fra kommunen. Fritaket gjelder både søknads- og meldeplikten og regler for ansvar og kontroll.


Eksempler: Garasje, bo dukkestue, søppelskur, sykkelskur og lignende. Om du skal bygge, endre eller rive et tiltak på eiendommen din må du. Har du tenkt å rive et bygg gjelder de samme reglene som for. Andre tillatte bruksområder kan være veksthus, søppelskur.


Her gjelder imidlertid den «ordinære» regelen om at man ikke kan bygge. Må du sende byggesøknad ? Den fysiske skranken i kundesenteret til Plan- og bygningsetaten er stengt. Mange huseiere bommer på nye byggeregler. Du har selv ansvar for å sjekke at det du skal bygge ikke kommer i strid med plan - og bygningsloven, gjeldende planer eller annet regelverk.


Min mann og jeg vil gjerne sette opp et søppelskur, og vår sunne fornuft sier at vi ikke trenger å. Jeg tviler sterkt på at dere trenger å søke, da naboer nå kan bygge 50muten å søke. Det kommer nye regler på dette fea 1. Jeg har funnet frem til noen nettsteder som tilbyr både byggetegninger og. Husk at det er regler for når du skal søke og når du kan føre opp uten en gang å si i. Gå til Aktuelt regelverk - Aktuelt regelverk.


Bygge søppelskur regler

Plan- og bygningsloven med tilhørende forskrifter med veiledning: Teknisk forskrift, forskrift for saksbehandling. Nye regler kan føre til at naboen din kan sette opp en garasje på inntil.


Vi har noen regler for plassering av avfallsbeholderne som det er viktig å. På same måte må den som skal bygge også ta omsyn til anna relevant regelverk som til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg