mandag 2. juli 2018

Blomsterpotte sement

DIY - Vi viser deg hvordan du enkelt kan støpe dine egne blomsterpotter. Du vil bli overrasket over hvor. Blomsterpotte av betong - DIY - Designparken designparken.


Betong_potte_diy_Designparken_blogg_4. Til uteplassen kan du lage denne stilige blomsterpotten av betong. Start med å tilsette vann i sement - eller betongblandingen i et spann.


Blomsterpotte sement

Støper du potte e. Velg gjerne planter som skal vannes lite. Kom i gang med betong! Den fineste vårkrukken støper du selv –. BLOMSTERPOTTE I STATIV SORT H:55. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort!


Utepotter i betong gir et herlig brekk mot trefargene som ofte befinner seg. Bamboo er en vakker urne av bambus. Tåler ikke vann så anbefaler. Bilde av DEKKEBRIKKE - SORT BAMBUS.


For å lage disse blomsterpottene så trenger man betong, trepåler, store. Vil sementen begynne å sprekke når du har fuktig plantejord i dem? Disse er av betong.


Blomsterpotte sement

Du trenger: Former (det kan være alle typer størrelser og former – du trenger to størrelser til hver krukke), pensel, matolje og. Produsert av sterk polyamid.


Blomsterpotte sement

Frost- og UV-bestandig, uten drenering. Europris har et rikt utvalg av diverse utepotter. Små og store blomsterpotter til utendørs bruk. Alltid gode tilbud.


En utrolig festilig og søt blomsterpotte i patinert betong. Se hvordan du forvandler en gammel heklet duk til blomsterpotte ! Ganske enkelt og veldig fint. Flower Pot krukke fra Hay. En klassisk blomsterkrukke med skål laget av polystone.


Artig blomsterpotte i sement som ser ut som en papirpose. Potten har et naturlig utseende som ligner sement i en svartgrå farge som kan variere litt fra potte til potte.


Den har en enkel design som passer inn i mange hjem. MED DRENERINGSHULL. Farge : SANDY CEMENT. Mål : Ø CM - Høyde 49cm. Folkets klassikere(17).


Den første metoden er den enkleste – alt du trenger å gjøre er å dyppe noen gamle håndklær, duker, filler i sement, og henge de til tørk over bøtter eller liknende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg