torsdag 21. mars 2019

Eurasier valpekull 2020

Vi håper på valper etter disse to til vinteren. Her kommer litt informasjon om våre neste valpeplaner. Sosialisering og miljøtrening er. Image may contain: dog.


Eurasier valpekull 2020

Unafortunas Kaisa uker hentes til torsdag 30. No photo description. Beregning for innavlsgrad på de publiserte kullene er gjort i Dogweb.


Vi planlegger å få valper på vår eurasier tispe som nå er år gammel. Hun er fra oppdrettere heme hos oss. Mer info om hannhund kommer. Aktivitetsnivå Medium. Størrelse Medium. Pelspleie Medium. Andre egenskaper. Vi har 1resultater for Valper ventes til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Vært mange tegn på drektighet men som veterinæren så er hun innbilt drektig. Ingen valper denne.


Eurasier valpekull 2020

INTERESERT I EURASIER ? Vi bor på landet så det er god. Ser Zicata annonerer valpekull nå ja. Et lite eurasier oppdrett i Nordland. Dokumentet kan lastes ned her. Tussatolleren Kennel. Siden har flere valpekull både av gordon setter og eurasier sett dagens lys i det lille familieoppdrettet. Ser at det er veldig sjelden at det ligger ute eurasier valper på feks finn, så mulig der er lurere å ta kontakt med oppdretter å sette seg opp på.


En stor gratulasjon til Stine og Proud Heros Zafrina aka Irpa. Men, vi har henne som deleie med oppdretter så det er ikke vi som bestemmer når det planlegges valpekull på henne. Blomster og takk for at vi fikk Shigeru Kato til Norge, 11.


Vi har hatt mange flotte valpekull i år og gleder oss til se disse valpene utvikle seg. Og dette er før det kommer kostnader med å pare, ha valpekull, registrere kull.


Eurasier valpekull 2020

Eurasier Eurasier : Søt, men også veldig bestemt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg