fredag 15. mars 2019

Etterisolere loft pris

Hva koster det å isolere loft ? I denne prisguiden gjennomgår vi pris, budsjett og kostnad for loftisolering og gir deg tips til hvordan du kan spare penger. En stor andel av norske trehus har skrå tak over kalde luftede loft (se fig.


2). De eldre loftene er dårlig isolerte, og luftingen varierer mye (se fig. 1). Etterisolering av loft er derimot lønnsomt for alle som i dag har et kaldloft.


Det gjelder Østlandet på grunn av høy strømpris og kaldt vinterklima. Har fått pristilbud fra et. Veiledende pris for utvendig og innvendig isolering av vegger ligger.


Skal man bygge om et råloft til oppholdsrom, vil det ofte lønne seg å etterisolere. Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova. Likevel er de smarte å gjennomføre, hvis målet ditt er å redusere energiutgiftene. Noen ganger kan prisen for å isolere være så lav som ca.


Det er bra med uttørking av loft. Ved å tenne lamper i etasjen under og gå opp på et mørkt loft kan man se hvor lysstrimer trenger gjennom, for eksempel inntil murstokk eller ved. Loft blåseisolering. Hvis du trenger å isolere loft eller tak, kan du spare mye tid og penger ved å benytte blåseisolasjon.


Skal du etterisolere loftet ditt, passer blåseull-metoden perfekt. Du kan selv isolere eller etterisolere forholdsvis raskt. En godt utført etterisolering mot kaldt loft vil du fort spare inn ved reduserte fyringskostnader. Tak med kaldt loft.


Et spesielt populært tiltak er å isolere mot kaldt loft. Det påvirker ikke utseendet på huset og egner seg godt på gamle bygninger med. Perfekt til isolering av kaldloft i nybygg eller etterisolering. Ingen lagring eller bæring av isolasjon.


Isolering av yttervegger, tak og kalde loft er en enkel, billig og effektiv form for etterisolering. Isolering sikrer en bedre bokomfort uten trekk fra kalde vegger og. Nye bygg er ikke. Både med hensyn.


Du kan enkelt etterisolere med isolasjon fra Byggmax. Man kan enkelt etterisolere både tak, loft og vegger for å skape et bedre inneklima. Isolasjon Plate Lambda Glava.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg