tirsdag 26. mars 2019

Sementbasert sparkel

Sementbasert, spenningsfri, hurtigbindende byggsparkel som benyttes både inne og ute. Hvit hurtigherdende sementbasert sparkel og lim for de fleste underlag inne og ute. Egnet til reparasjon av sprekker, hull og skader i gulv, tak og vegger.


Sementbasert sparkel

Hvit, hurtigherdende sementbasert veggsparkelmasse. Mange forveksler ordene sparkel og sparkelmasse, og det er ikke så rart. Gulvsparkelmassen består av et sementbasert pulver, som blandes.


Produktinformasjon. Uniplan Eco sparkelmasse er en fiberarmert, sementbasert, pumpbar sparkelmasse til avretting av betonggulv og tregulv med tilstrekkelig. Beregnet for reparasjon av mindre skader før belegging.


Kan legges i tykkelse. Sparkel er beregnet til avretting av betongunderlag og tregulv med tilstrekkelig stivhet. Bruksområdet er gulv i bolig, kontor, institusjon og lett industri. Plan RPlus er en hurtigherdende sementbasert finsparkel for gulv og vegg innendørs i tykkelser fra - mm.


Sementbasert sparkel

ARDEX tilbyr et bredt utvalg av produkter til oppretting, avretting, sparkling og. HURTIGHERDENDE GULVSPARKEL.


Heydi Byggsparkel Turbo er en sementbasert, spenningsfri, hurtigherdende sparkel til innendørs bruk. Benyttes til bygging av fall, sårreparasjon og generell. Casco Husfix Rapid veggsparkel kg. Fra kr 19til kr 39UZIN NC 1- Cobuilder wpp.


DocumentHandlerwpp. Hurtigherdende sementbasert sparkel for lagtykkelser opp til mm. TEKNISKE DATA: Tykkelse: - mm. Selvnivellerende, velegnet til alle typer underlag.


Ikke bruk skjøtesparkel, grunnsparkel eller overflatemate- rialer i temperaturer under °C. Bearbeiding og montering. SCHÖNOX ZM Rapid er en hurtigherdende sementbasert avrettingsmasse.


Sementbasert sparkel

Selvutjevnende avrettingsmasse, som inneholder Hybrid. Flislegging av balkonger, terrasser, samt på SCHÖNOX sine membransystemer. Betong (minst måneder gammel).


En-komponent lysekte løsemiddelfri sementbasert sparkel som ved behov tilsettes fargepigment Ultratop Color Paste. Påføres med glatt sparkel i minst.


De tekniske anbefalinger og detaljer som fremkommer i denne systembeskrivelse representerer vår nåværende kunnskap og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg