fredag 15. mars 2019

Etterisolere loft gammelt hus

Et spesielt populært tiltak er å isolere mot kaldt loft. Det påvirker ikke utseendet på huset og egner seg godt på gamle bygninger med. Et viktig stikkord er lufttetthet.


Loftene brukes ofte til lagring av "ting". Takstoler i 5x5" med. Skal et gammelt hus restaureres er det viktig å fokusere på.


Etterisolere loft gammelt hus

Dessuten er etterisolering av loft og tak ofte enkleste tiltak som medfører mindre. Utettheter i etasjeskillet gjør at fuktig luft finner veien opp på kaldt loft. I vegger og tak på nyere hus er det som regel en dampsperre, det vil.


Dette kan faktisk gjelde hus som er bygd helt opp på 00-tallet. Avhengig av hvor gammelt huset er, vil etterisolering ofte gjøres i forbindelse med annen renovering. Isolere loft - Hva koster det?


Etterisolere loft gammelt hus

Snekker Otto viser deg hvordan du enkelt kan etterisolere loftet ditt. Noen centimeter ekstra isolasjon. Dersom det skal legges gulv på gammelt loft, må det som regel fôres opp til en.


Etterisolering av boligen gir deg lavere energiutgifter og bedre bokomfort. Man alltid bør gå varsomt fram når man restaurerer et gammelt hus.


Du skal tenke deg godt om, før du etterisolerer et gammelt hus. Det finnes imidlertid mange måter å isolere loft på og et bredt utvalg av materialer å. Dette medfører at hus som er bygget for noen tiår siden ofte har åpne, uisolerte kaldloft. Kombinert gulv mot kjeller og tak mot loft - Etterisolere med 3mm i gulv og tak.


Vi hjelper deg med anbud på etterisolering. Selv om det er grenser for hvor energivennlig et gammelt hus kan bli. Hvis boligen din har et kaldt, uisolert loft, kan etterisolering vanligvis.


Etterisolere loft gammelt hus

Denne boka viser riktige etterisoleringsmetoder for ulike hustyper, og hvordan du skal gå fram når du etterisolerer tak, gulv, og vegger i gamle hus. Skal du etterisolere et gammelt hus er det klokt å ta hensyn til hvordan huset er bygget og hva.


Det er absolutt ingenting, som tilsier, at et gammelt hus skal være trekkfullt og. Hus bygget på 60, 70, og 80-tallet er ofte dårlig isolert slik at varmen.


Det er ofte enkelt å etterisolere et loft, og i mange tilfeller er den største. Ett eventuelt gammelt lag med leire i bjelkekonstruksjonen forhindrer ikke en effektiv etterisolering.


Hvis ønskelig, kan man i mange tilfeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg