torsdag 14. mars 2019

Erfaring med maling av fliser

Erfaring med maling av fliser

Derfor lurer jeg på om noen har gode tips ang maling av fliser eller lignende? Anonymkode: cd9e6. Erfaringer med maling av fliser - Hus og hage. Alternativer til å fikse på badet.


Male kjøkkenfliser - Hus og hage - Kvinneguiden. Male fliser på bad - Hus og hage - Kvinneguiden Forum innlegg 12. Flere resultater fra forum. Men velg maling med omhu, spesielt hvis det er gulvfliser som skal males.


Vår ERFARING med å male på fliser er: Vegger er sikker nok helt greit, det var ikke noe problem og fargen satt greit. Men på gulv hadde jeg aldri. Mange maler flisene som en rimelig, midlertidig løsning, og så lenge grunnarbeidet gjøres ordentlig er det ikke noe problem. Men når det er sagt, det er mulig å male gulvfliser.


Og når fliser først skal males, er nok terracottafliser de "beste" flisene å male, ettersom dette er. Jeg har bestemt meg for å male flisene på badet, og det vil jeg også gjøre i. Den leiligheten vi antagelig får - har hvite pene fliser på badet - men så har de en blå bord rundt hele med fisker (!) på. Dattern på 1 bare.


Slik maler du flisene på badet selv! Vi valgte å male veggene og flislegge i dusjen og på gulvet (se oppskrift på å male gulvfliser lenger ned i innlegget), det har holdt svært bra i alle. De er ikke slitt, men har bare ikke en spesielt fin farge. Bruk samme oppskrift som over, men velg en slitesterk maling egnet for gulvfliser.


Erfaring med maling av fliser

Bruk gjerne Epoxymaling, som er en. Maleriet fargehandel malingsdamene. Rengjøring av flisene før maling er SUPERVIKTIG! Bruk en blanding som fjerner fett.


Dette fordi det er mye enklere og billigere enn å skulle pusse opp bad eller andre rom i sin. Få fargeråd til ditt hjem - Jotun fargerad. I fremtiden kunne det vært gøy å male kjøkkenflaten og flisene på kjøkkenet. Har dere erfaring med å male fliser ? Går du med planer om maling på bad er det mye du må tenke gjennom og mange.


Hilsen snekkern med 15års erfaring ! Forarbeidet er viktig når du skal male fliser. Ingen av oss har erfaring. Men hva slags maling skal du bruke på parkett, laminat, betong, vinyl og.


Erfaring med maling av fliser

Hvis du bruker Sigural Epoxy på fliser bør de mattes godt ned med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg