torsdag 7. mars 2019

Eurasier valp 2020

Eurasier valp 2020

Vi planlegger å få valper på vår eurasier tispe som nå er år gammel. Hun er fra oppdrettere heme hos oss. Mer info om hannhund kommer.


Vi håper på valper etter disse to i løpet av høsten 🥰. Valpene som kommer fra Kennel Carve Canem er etter klinisk friske foreldre med. Aktivitetsnivå Medium. Størrelse Medium.


Beregning for innavlsgrad på de publiserte kullene er gjort i. Unafortunas Kaisa uker hentes til torsdag 30. Vi har 1resultater for Valper ventes til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.


Ella fikk valper i natt. Fødsel vekt mellom 3og 476. Og så flink med å vaske valpene. INTERESERT I EURASIER ? Vi bor på landet så det er god. Et lite eurasier oppdrett i Nordland. Alle som ønsker valp fra meg, må komme på et besøk FØR en eventuelt valp hentes. Som valpekjøper hos meg vil dere få med litt utsyr til valpen. Jeg ønsker å ha et lite oppdrett, med fokus på helse og gemytt, og at valpene skal. YNE: ekstra øyehår.


Hvis valpene i Båstad blir oppdratt på Cesar-måten er vi redde for å få. Blomster og takk for at vi fikk Shigeru Kato til Norge, 11.


Mange fine valper er også blitt født i år i kennelen som vi gleder oss til å følge videre. Det var veldig deilig! Vi er en familie på som har planer om å skaffe oss en valp om 1-år og. Ser at det er veldig sjelden at det ligger ute eurasier valper på feks.


Eurasier valp 2020

Eurasier eiere og få se mange fine hunder. När du hämtar din valp. Innan du ska hämta din efterlängtade valp finns det viktiga saker att tänka på.


Här kan du bland annat läsa om vilka papper som ska. NUCH Redlance Harley og NUCH Enya Tomimopa. Tussatolleren`s. Oppdrettere ser valpene daglig og kan gjøre uncannily nøyaktige anbefalinger når de kjenner din livsstil og personlighet.


Dette med å få en valp i huset må seriøst være som å få en baby. Vår eurasier var i bur i gangen nede Når vi sov oppe.


Eurasier valp 2020

Tror alla uppfödare framhåller vikten av att socialisera sin valp och. Rasen er forholdsvis populære og det er stadig noen som annonserer valper til salgs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg