torsdag 28. mars 2019

Kryssfiner plate film

Kantene er forseglet med akrylmaling og er limt med vannfast WBP. Fuktighet i platene er maks 10%. Hos oss finner du et stort utvalg av kryssfiner til ditt neste prosjekt.


Kryssfiner plate film

Produktet selges i plater (PLA). Platen er oppbygget med 9-lag med finer som er limt med WPB lim. Platene kan gjenbrukes opptil flere ganger ved nøye.


Kryssfiner plate film

Netthandelsløsning for små og mellomstore bedrifter. Kryssfiner Ferdigbehandlet. A-Å, Å-A, Pris stigende, Pris synkende. KRYSSF FORSK KOMBI FILM. Ingen produkter funnet. Store kryssfinerplater for spesialbetong og arkitektoniske overflater. Forskalingsfiner, filmbelagt. Byggmakker og Obs BYGG. Tykkelsen på filmen varierer avhenger av hva. Filmbelagt kryssfiner er belagt med en. Trebaserte plater. OSB Superfinish ECO. Dette gir en glatt, hygienisk og. Kan leveres i andre farger og.


Kryssfiner plate film

WeatherGuard tåler regn i byggeperioden (4-uker), og er tilvirket. OLJET COMBI Kina.


Noen som vet ca pris på film belagte (mørke brune) kryssfiner plater ? Evt om noen vet om steder som er billigere enn andre. Plater belagt med en slitesterk melamin- eller fenolfilm. Med et wiremønster for en sklisikker overflate.


Denne anvisningen tar for seg kryssfinerplater til bruk i bygninger. Anvisningen omtaler platetyper, bruksområder, produksjonsprosess. Oppbygget med 9–lag med finer med WPB-lim.


FRITZØE 12MM TWIN FILM X- FINER WIRE 150X300. Lagerført: Abildsø Vækerø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg