tirsdag 12. mars 2019

Epoxy gulv bergen

Den røffe men blanke overflaten gir gulvet et trendy og industrielt finish. Epoxymaling er en 2-komponent,. Muligens også epoxy på vegger (skråtak). Mens epoxy utmerker seg gjennom sin ekstreme slitestyrke, har polyuretan generelt sett en høyere fargeekthet og er nesten ripefri.


Bergen, Tirsdag 16. Betong blir stadig. Et godt gulv er mye verdt. Våre gulvsystemer er skjøte og fugefrie belegg av herdeplast.


Epoxy gulv bergen

Beleggene har historisk sett blitt benyttet i industrihaller og på andre arealer der det er behov. K blank og slitesterk løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv.


Tokomponent speilblank løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv. Denne malingen har meget god utflyting som gir jevn og fin overflate på ferdigmalt gulv. Vi er spesialister på legging av epoxy, akryl- samt polyuretan beleggsystemer. Med snart års erfaring kan du være sikker på at resultatet blir bra.


Epoxy gulv bergen

Bedriften sitter inne med en betydelig kompetanse og benytter kun anerkjente. Hummervoll Industribelegg er en internasjonalt anerkjent leverandør av høykvalitets gulv. Ca kvadratmeters gulv.


Fjerning av linoleums rester, Sparkling og pussing gulvet, påføring av epoxy. Utdanning eller kurs som gulvlegger er ikke et krav, men en stor fordel. Må kunne kommunisere. Registrert: Innlegg.


Internettopplysningen. Gjøco Poxydekk er en vannløselig, 2-komponent epoxy gulvmaling til bruk på flater med ekstra stor belastning. Malingen kan brukes på mur, betong- og.


Epoxy gulv bergen

Først og fremst beregnet på betonggulv, men kan også brukes på gulv av tre eller fiberplater. Gulv på grunn, påstøping. Hardbetong, flytsparkel. Impregnering, epoxybelegg. Fuging og sliping. Ta kontakt for tilbud ! Glatting av støpte gulv til riktig toleranseklasse vil i mange tilfeller.


Du bør ha minst års erfaring med legging av epoxy gulv. Bli med for å knytte kontakt. Jobben ble utført av. Pakking av ordre til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg