fredag 15. mars 2019

Eps plater vannbåren

Ta kontakt for fraktpris til ditt postnr. Jeg gjorde det, 17mm eps plater med alufolie og 16mm rør rett på sponplater i 2. Over dette plast ullpapp mm kahrs parkett.


Eps plater vannbåren

Det er riktignok S15 ikke 30 men ser ikke at dette skulle. EPS (ekstrudert poly- styren) og har et tynt plastsjikt for å holde røret på plass mot platene med hjelp av Tacker festeklips. EPS - platen og aluminiumsplater leveres hver for seg.


Eps plater vannbåren

Byggehøyde - systemløsninger. Dimensjonering og prosjektering av vannbåren gulvvarme. EPS eller XPS med trykkfasthet på minimum kPa. Mainfloor knotteplate EPS er konstruert for enkel legging av rør som festes.


EPS plater for 17mm rør, med rette spor, dekker til m2. Vannbåren gulvvarme med knotteplater ! Slip platene for å sikre godt feste. Både vannbåren og elektrisk gulvvarme kan brukes sammen.


EPS - eller XPS med trykkfasthet minst kPa (klasse CS(10)80). Isolasjonsplaten i EPS kan legges ut selv om gulvet har mindre. Den armerte folien. Formstøpt grå EPS spesielt utviklet for vannbåren gulvvarme.


Knastene på platen. Isoleringsplater med knaster for vannbåren gulvvarme. EPS trinnlydsplate for vannbåren gulvvarme jackon. Lette løsninger for et bedre klima!


Folien har en 30mm løs flik som legges over neste plate. Gulvvarmeplaten har en spesialfals som fikserer platene i hverandre og minimerer. Dette er erstattet av doble metallplater for å sikre jevn effektiv varmefordeling og. Materiale EPS 200.


Platene låses i hverandre nærmest som et puzzle-spill. Det hjelper lite med vannbåren varme eller ny vedovn hvis energien går. EPS, eller ekstrudert polystyren XPS. For legging i spaltegulv, Hunton Silencio trinnlydsplater, EPS systemplater og annet.


Ved legging i sponplategulv med freste spor for 17mm må. Trinnlydsplaten har utfreste spor for vannrør.


Eps plater vannbåren

Trefiberplatene brukes som lyd-dempende plater for rør installasjoner med vannbåren Gulvvarme. Hulldekke med polystyrenplater, varmefordelingsplater av aluminium og. JACKON EPS PLATE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg