onsdag 13. mars 2019

Hvitpigmentert olje til eik

Hvitpigmentert olje til eik

Heltre eik behandlet med hvitpigmentert olje. Design: Elin Louise Sveen. Bordet Victor med ileggsplate i heltre eik fra Ygg.


Hvitpigmentert olje til eik

Bolia white pigmented wood oil brukes til pleie av hvitpigmentert, oljet tre eller der det ønskes hvitt pigment. Oljen virker vannavvisende og beskytter samtidig. Hvitpigmentert olje.


Til behandling av hvitoljet tre. Legg til i ønskelisten. Denne varen kan kun kjøpes i butikk. Se lagerstatus i alle butikker.


DEN HVITE OLJE : Benken er tidligere behandlet med et hvitpigmentert produkt. Vi prøver Liberon «Finishing Oil», som skal gi en gyllen og silkematt glød. Oljen skal også få fram den vakre strukturen i treverket. Kan brukes på ubehandlet eller tidligere oljet treverk.


Ideell for gulv, vegg, benkeplater og møbler. Behandlet overflate er overflater som er lakkert, påført olje eller voks som gir en overflate lik. Dette kan du unngå om du benytter en hvitpigmentert voksolje. Vindrisser er naturlige og har ingen betydning for møbelets holdbarhet.


Såpe eller oljebehandling fukter. Hvordan behandle oljet eik. Vi anbefaler WOCA olje NATUR eller HVIT ¾ liter. Flatene må være.


Hvitpigmentert olje til eik

Har ett eik -spisebor vitrineskap, sjenk, stuebord og ett tvbord i eik. Begynner å bli høvelig lei av å olje møblene nå. Vi har et flott spisebord i heltre oljet eik ifra Strai kjøkken og vi skal flytte inn i nytt hus og. Hva med hvitpigmentert interiørbeis og matt olje til slutt.


Etter mye pussing kom jeg gjennom oljelaget. Etter nok en vaskerunde var benkene klare for behandling. Jeg brukte hvit dekorvoks, superenkel å. Bilde: Naturolje og olje med hvitpigmenter til behandling av bord eik. Tre er et naturmateriale og vil derfor alltid endre seg noe over ti det er litt av sjarmen – om.


Du kan for eksempel behandle den med hvit oljebeis og hvitpigmentert olje. Da blir den veldig mye lysere. Først skal benkeplaten rengjøres og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg