mandag 18. mars 2019

Sikkerhetslenke dør

Sikkerhetslenke dør

Med en sikkerhetslenke eller dørsperre vil du øke tryggheten i hjemmet. Sikkerhetslenke for dør. Produsentens Varenummer. Dørlenke av forkrommet stål. Passer i både inn- og utsvingende dører. Kraftig sikkerhetslenke i rustfritt A2-stål med sveisede sømmer i leddene. Skruer følger med. Legg til i innkjøpslisten. INNBRUDDSSIKRING FOR DØR. Kjedelengde 1mm. Lenken er utstyrt med en fjærsperrekonstruksjon for ekstra sikkerhet som krever to-håndsgrep for få åpnet.


Tilpasset både inn- og utadslående dører. Klikk for å lese mer om produktene eller finn din Habo-forhandler. Er dører og vinduer sikret? Det tar mellom 15.


En slik dør bør kunne låses med nøkkel fra innsiden for. En sikkerhetslenke kan også være bra, men dessverre. Leveringstid 1-virkedager. Både på nye og på gamle dører vil en lås med innvendig.


Sikkerhetslenke dør

Har skiftet låser, trenger ikke disse lenger da. Har egentlig aldri vært brukt heller. Selges for 15- Da har du ei lenke i reserve i tilfelle den ene. For inn- og utadslående dører.


Velg et alternativ. Abus sikkerhetsdørlenke i forniklet messing, for sikring av dører mot inntrengning av uvedkommende. Far min foreslo sikkerhetslenke til dør, men selv tror jeg ikke det er solid nok da en kjetting vil lett kunne slites av med momentet du får i et vindu. Prissammenligningsenhet, STK.


Sjekk priser på sikkerhetslenke. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp sikkerhetslenke billig i nettbutikkene.


Sikkerhetslenke dør

ABergene Holm beslag betonganker bits BlackDecker bor Dewalt dør Fischer fiskeutstyr Flexit Furu Gardena gran Granberg, hanske gulvlist, IBG HABO. Dører DørtilbehørDørstoppere fra Habo. Fraværslåsen i en tofløyet dør bør alltid ha hakereile og helst være.


Vi bor i første etasje på i en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg