torsdag 21. mars 2019

Skyvedør håndtak

Finn de som passer deg og din stil hos oss ​​på Habo. Vårt brede sortiment passer alle. Trenger du et håndtak Vi har alt fra trykkplater for entrédør til håndtak for skyvedør, og selvfølgelig er det av høy.


Skyvedør håndtak

Skyvedørshåndtak i stål. Lignende produkter. Til utenpåliggende skyvedører kan du velge bøylehåndtak. Det monteres et håndtak på hver side av døren.


Skyvedør håndtak

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. MAXBO har vridere og håndtak til både innerdør og ytterdør. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


Gir enklere betjening av skyvedøren. Håndtak for utenpåliggende innvendige skyvedører. Finnes for ulike veggtykkelser. Dørens lysåpning reduseres minimalt.


Solid kanthåndtak i messing til skyvedører, mm høyde. Skruer medfølger. Det finnes forskjellige typer og størrelser. Dørhåndtak for skyvedør. Bilderesultat for trioving. Vi gir deg hele års garanti. Funksjoner i utformingen av håndtak for skyvedører. Produktene er ISO-sertifisert. Hvordan velge alternativer for innerdører, lommer med låsemodus og modifikasjoner? Hva skal du se etter. Rask levering og super service! FSB kantbeslag til skyvedør i polert stål.


Mer enn ulike håndtak, låser, beslag og tilbehør med snabb leverans. Hoppe Ibiza håndtak og WC-vrider i aluminium sølv F1. Dørstopper til skyvedør.


Skyvedør håndtak

Vi har valgt ut noen ulike beslag som vi anbefaler til både ytterdører, innerdører og skyvedører. Du finner vårt utvalg av håndtak, nøkkelskilt, wc-vridere og. Som standard er det vindushåndtak på den innerste og ett gripformet håndtak på den ytterste døren.


Alle beslag er av rustfritt materiale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg