tirsdag 13. august 2019

Hundegård komplett

Hjørnesteger: NOK inkl. Maskevidde 5x5cm og 4mm tråd. Selger hundegården da hundene mine ikke fant roen i den. Flott komplett hundegård.


Hundegård komplett

Denne hundegården består av varmgalvaniserte elementer av stål. Tråden i nettingen. Veggelement 1x 1= 57- Veggelement x 1= 55. Komplett hundegård i Benor 3mm med 120cm dørelement.


Pris er uten hjørnestag og med 120cm dør. Tillegg for dør med 60cm. Vi har gode fraktavtaler og kan gi deg komplett pris inkl frakt på forespørsel. Hundegårder › Benor 3mmhundegaard.


Presenningen er UV-behandlet, vanntett og har forsterkede hjørner. Nettingen er pulvergalvanisert for å øke. Formsydd takpresenning med mansjetter og festestropp inkludert i auksjonsprisen!


Her får du en solid og god. C16S OVERVÅKNINGSKAMERA LAR DEG OVERVÅKE ET STØRRE OMRÅDE, SELV I KOMPLETT MØRKE. Leveres komplett med rustfrie stålbolter til montering. En ferdig oppsatt hundegård kan f. Dette er en meget solid og pen elementhundegård som enkelt settes sammen.


Døråpning: cm. Vi har levert hundegårdene i en årrekke, og har utsalg på Billingstadog i Trondheim. Denne allsidige hundegården har flere bruksområder: leking, trening, eller for å holde hundene trygge. Den vil være et perfekt lekeparadis for dine pelskledde.


Hundegård komplett

For informasjon om levering, kontakt din forhandlere. Solid hundegård med spiler i 50mm avstand. Men har ikke så god råd så ønsker billigst mulig men helst komplett arbeid utført.


Har kjøpt to ruller med netting og stolper. Demex hundegårder er et pålitelig produkt. Seksjonene holder seg pene og ordentlige år ut og år inn.


De er ytterbehandlet med samme metode som brukes for. Praktisk og brukervennlig dør i grinden. Den patenterte smådyrsdøren er inkludert. Vi kan også levere og montere komplette hundegårder bygget av flettverksgjerde.


Hundegård komplett

Genial og Enkel montering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg