torsdag 8. august 2019

Molekule teppe

Molekule teppe

Oslo, Norway - Rated based. Gunnar i str 120cm til på lager. Teppe- og gulvhandelnb-no. Gratis frakt og retur (bortsett fra skreddersydde tepper og lagersalg).


Vi ønsker at du skal få et teppe du kommer til å ha glede av i mange år. Og, det beste av. Vi har det veldig gøy når vi designer molekule - tepper. Ved å velge fargekombinasjoner som er en fryd for øyet, håper vi at også du finner et teppe du liker.


Blue elsker teppet og har alt gjort dette til sin faste plass. Molekule - tepper selges. Oppgitt pris er pr teppe.


Min plan var å lage et rundt teppe, som alle de nydelige teppene til molekule og ullkuleteppet, men slik ble det ikke. Siden man først skal lage et teppe selv så er.


Her kan du se flere av de fine molekule - teppene og anbefaler dere og designe et teppe selv. Mitt teppe måler 200x115cm, dette målet satt eg sjølv for å få det til å passe til sofaen. Vanskelig å fjerne flekker? BufretOversett denne sidenMOLEKULE TEPPE.


Gutterommet er under "redecorating". Her startet jeg med å male den ene veggen i fargen Deco Blue. MAJA kuleteppe - kuletepper molekule - kuletepper. Maren Kristine Hellgren.


Leveringstid er normalt ca måneder. Kuleteppet "LINN" leveres på spesialbestilling. Noen ord fra oss på molekule Vi elsker å designe molekule - tepper og vi elsker å hjelpe kundene å designe sitt eget drømme- molekule - teppe. Denne Pinnen ble oppdaget av Elisabeth Sørhus.


Molekule teppe

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Vi er molekule, et lite, Oslo-basert selskap som designer og leverer unike håndlagde tepper. Fargerikt teppe til gulvet. Skeidar, bord fra HAY, teppe fra Tisca, gullvase.


Endelig er mitt eget kule molekule teppe i hus! KARIANNE kuleteppe - molekule Mattor, Interiör, Design, Instagram, Heminredning, Tv. Sparad från molekule.


Molekule teppe

Strålende fornøyd med førjulsgaven til meg selv i år - fantastisk teppe fra molekule.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg