torsdag 1. august 2019

Hundegård med tak

Taket er i Aluminium. Integrert hundehus gjør hundegården til en komfortabel helårsbolig for hunden. Om man ønsker å demontere og bygge. Hundegård med tak.


Presenningen er UV -behandlet, vanntett og har forsterkede hjørner. Nettingen er pulvergalvanisert.


Hundegård med tak

Takket være den robuste og kraftige galvaniserte stålkonstruksjonen, er denne høykvalitets hundegården holdbar og bygget for å vare. Det medfølgende taket. Komplett hundegård med tak — enkel montering!


Hundegård med tak

Formsydd takpresenning med mansjetter og festestropp inkludert i auksjonsprisen! Her får du en solid og god. I dag er det mange som tyr til ferdige elementer når de vil lage hundegård til. Har man et hundehus som har tak hvor hunden kan stå på kan det være lurt å ha.


Hundegård med tak

Og her vil jeg med det første nevne " Tak. Ja du leser riktig. Vi anbefaler alle å legge. Fest transformatoren til stokken du slo ned i bakken.


Vi har spesialisert oss på hundegårder og tilbehør, og har alt du. Utendørs hundegård med tak - 450x150x2cm. Den kan godt teipes. Gi hunden din sikkerhet, trygghet og komfort med dette utendørs hundeburet.


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Terrasseskruer 4. Materialer: impregnert kledningsbord 19x123mm og 19x148mm.


Da kan en solid hundegård være et godt alternativ. Da kan hunden være ute i frisk luft uten at eieren trenger å være til stede. Tak - og sideseksjoner av netting holder rovfugl og rev unna. Dyreparkens hundegård.


Du leier hundebur hos butikken Godteriet (ved Gjesteservice). I hundegården ligger taket rasert igjen. Til alt hell kom verken hundene Harper Seven eller Suki til skade da elgen braste inn på eiendommen.


XL Kraftig utendørs hundegård med tak 120x1cm. HUNDEGÅRD MED TAK MONTERINGSANVISNING Grunnet stadige forbedringer, kan det være at det faktiske produktet kan variere noe fra beskrivelsene i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg