fredag 9. august 2019

Hvitoljet eik sofabord

Rustikk alm, lys eik, hvitmalt, glass eller metall- valget er ditt! For mange er valg av sofabord det mest utfordrende møbelet å finne til hjemmet.


Hvitoljet eik sofabord

Under finner du alt fra små avlastningsbord og sidebor til litt større sofabord som passer perfekt dersom du har en romslig stue med mye plass og en stor. Billige salongbord i eik og glass.


Vi tilbyr sofabord i en mengde ulike farger, former og materialer. Leter du etter et stuebord i valnøtt? Eller et salongbord i. Salongbord i Hvitoljet Eik. Leveres i ønsket størrelse.


Pris eksempel er 110xcm. Kan leveres i bøk og eik i følgende behandlinger: Ubehandlet, såpe, olje. Mangler du et sofabord i eiketre? De flotte sofabord i eik hos Unoliving fås i mange forskjellige størrelser og design.


Hvert sofabord har hvert sitt unikke uttryk,. Et sofabord kan være et praktisk salongbord eller et avlastingsbor et sofabord kan også være et blikkfang i stuen. Vi har både glassbor trebord og.


Hvitoljet eik sofabord

Stort utvalg av flotte sofabord til rimelige priser. Norges billigste fraktpriser på møbler. Sofabord som er designet og tilpasset ditt hjem.


Med sine forskjellige overflater og farger skal du lett kunne finne en som passer din stue. Forventet leveringstid: 4-uker. Legg i handlekurven. Trygg hjemlevering. Fri frakt over 7kr (ikke møbler). OW4sofabord, hvitoljet eik. Tilføy til gaveliste. Varen er tilføjet til din gaveliste Vis gaveliste. CH4sofabord, hvitoljet eik. Produktbeskrivelse. Genova sofabord 130x- Heltre eik hvitoljet. Casø 7glassvitrine Hvitoljet eik.


Hvitoljet eik sofabord

På det flotte sofabordet Strap ligger fokuset på den fine, solide eiken fra Damsbos skog i Danmark. Hoof Table SW- Hvitoljet Eik. Se hele utvalget på IKEA. Bordene har hvitoljet eik plate, og et kraftig sort metall understell.


Et lekkert ovalt hvitoljet eik sofabord i nordisk stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg