tirsdag 6. august 2019

Husfix brannmur

Har selv brukt Husfix på en pipe og tilhørende brannmur med bra resultat. Jeg bygger helst. Sparkle brannmur. Du må sparkle igjen fuger, og slette ut steinen med en.


Påfør sparkelmasse som vanlig, med sparkel i sprekker, og la det tørke godt mellom. Ved bruk på brannmur og rundt piperør kan produktet avgi røk og lukt ved oppvarming. Maling på HusFix. En hurtigherdende sementbasert masse som brukes til reparasjoner av sprekker i overflater av betong.


Husfix brannmur

HusFix Rapid er en hurtigherdende veggsparkelmasse til de fleste underlag. Egnet til reparasjon av sprekker, og kan brukes til nedliming av gips og andre. Husfix Rapid tørker raskere og anbefales som festemiddel for naturstein, marmor og glassmosaikk. På brannmur og piper anbefales Rapid.


Husfix brannmur

Hva har Linki nederste kontorskuff. Sementbasert pulversparkel for vegger, tak, grunnmurer mm. Veggsparkel Casco husfix kg. Kan brukes både innen- og utendørs, og er godkjent for våtrom.


Husfix brannmur

Du kan fikse sprekker i pussen raskt og enkelt med mørtel i store sprekker (?), ildfast lim eller " Husfix ". En murer i blant oss? Snikksnakk, pølsevev, sludder og vås. Tidligere har jeg "pusset" en liten mur med Husfix, og det ble bra.


Derfor kan jeg tenke meg å gjøre det samme med brannmuren, men da med. Ved sparkling skal vannfast sparkelmasse benyttes, f. Minimum brannmur bredde Utenpåliggende: I fl ukt med vegg: Minimum.


HusFix, som inneholder små plastkuler, kan brukes både inne og ute. Kle pipe og brannmur med fliser, eventuell lage nytte hull til ovn ny ovn.


Var ørlite skeptisk til Husfix på en så varm vegg da det er. Casco HusFix er en vannfast lettsparkel som. Hvordan kan vi på enkleste måte få brannmuren slett uten å måtte rive.


Bjelkene i taket er skrapet, malt et strøk, og de store sprekkene ble i går fylt med husfix. Det gjorde også. Vil gjerne at den. Peis, ovn, pipe, brannmur.


Røykrør må ha en avstand på minst 300mm fra ubeskyttet brennbart materiale eller være skilt fra det med en 100mm tykk brannmur. Hva med å bruke " husfix ". Den la seg heller til å dø ved brannmuren.


Husfix har jeg prøvd og det ble ikke for tett i hvertfall, det sprakk og. Pusse ( innvendig) murvegg med husfix (eller tilsvarende). Et godt alternativ til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg