mandag 19. august 2019

Rekkverk aluminium

Rekkverk i alu, stål eller plast? Aluflex Softline er et norskutviklet aluminium rekkverk som tilfredsstiller kravene i henhold til Tek17.


Vårt aluminiumrekkverk er det rekkverket som man kan tilpasse mest. Om man velger en overligger i aluminium, eller avstår fra overligger, så blir rekkverket i. Vi har løsninger som takler de fleste utfordringer ved montering på terrasser, tak, balkonger etc. Aluminiums rekkverk med glassfyllinger gir.


SG Railing utvikler, designer og produserer egne komplette løsninger i glass og aluminium. Vi har levert rekkverk til norske kunder i en årrekke og har. Pulverlakkerte profiler kan ikke lakkeres.


Modulrekkverk, aluminium. Hele rekkverket er produsert av Ø mm aluminiumsrør, noe. ALUMINIUMS REKKVERK. Systemet består av solide profiler i pulverlakkert aluminium samt 2-lags herdet laminert sikkerhetsglass, som gir et stabilt og sikkert rekkverk.


Vårt rekkverk er tilgjengelig i et bredt spekter av tradisjonelt og moderne design, laget av en aluminiumslegering med lang levetid og profiler med anti-korrosjon. Alle våre rekkverk er i aluminium kvalitet Rør eller Flat Vi fører kvalitets aluminiumrekkverk og med glass, rør eller wire for innendørs og utendørs bruk. Glassrekkverk i aluminium. Ja, de er enkle og flotte og passer til de fleste hus, leiligheter og hytter.


Rekkverk aluminium

Stolper og topprekker leveres i tre standardfarger, men kan. Et norsprodusert rekkverk med fleksible løsninger til en gunstig pris! Bilde mangler Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for.


Små investeringer kan gi et løft til både fritidsbolig, eneboliger og leiligheter. Stilrent glassrekkverk i. Et rekkverk i vedlikeholdsfritt aluminium og kvalitet in i minste detalje.


Rekkverk aluminium

Med håndrekke i aluminium eller tre. Stolper: 70×mm med topper som pyramide eller kule. Alle rekkverkstyper har mulighet for topp- og sidemontering.


Giga glassrekkverk i toppmontert bunnskinne av aluminium – 152mm glass. Våre stolpefrie rekkverk passer for deg som ønsker fri. Delene til rekkverket er på lager.


Alt innen rekkverk som glassrekkverk, altanrekkverk, balkongrekkverk, trapperekkverk og. Komponentene til rekkverket finnes i rustfritt stål og aluminium.


Rekkverk aluminium

Velg mellom glass festet i trestolper, aluminium, rustfritt eller stolpefritt. Vi har en egen nettside der vi presenterer alle våre rekkverk. Montal – en komplett systemleverandør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg