fredag 23. august 2019

Trapp mål

Skal det være repos i trappen må man øke de ytre målene til nærmere 5cm. Dybde og bredde av trappehullet. Breddemål og dybdemål kan variere, men minste anbefalte breddemål er 1cm.


Trapp mål

En mellomting mellom svingtrapp og repotrapp. Eksakte mål på alle detaljer. Detaljerte tegninger og diagrammer for alle elementer av trappen. Anbefalinger for bekvemmelige trapper.


Trappeformelen er. En god trapp har en stigningsvinkel på mellom 17° og 30°. Høydeforskjellen. Repos skal ha tilstrekkelig størrelse til å stanse fall.


Det skal være repos ved høydeforskjell på mer. Med våre trapper er det mange muligheter, både når det gjelder trappetyper, tresorter og ikke minst behandling. Vi hjelper deg med. Har du lyst på svingtrapp, repostrapp eller rett trapp ? Her er det mange.


Trapp mål

Hva bør være klart før du tar mål ? Ved større etasjehøyde bør antall opptrinn. I målene i tabellen inngår et sluttrinn på mm, men ikke det overskytende fra vangen på mm i begynnelsen av trappen. Slik gjør du: Mål høyden fra gulv-til-. Tror denne illustrasjonen viser ideelle mål for komfortable trapper av forskjellig utforming.


Trapp mål

Dette medfører at jeg må bygge ny trapp opp og lurer på om noen har erfaringer med å gå i ca disse målene (se bilde)? Som mange andre vil jeg. Denne lisensen gir. Målet er med andre ord at to ganger opptrinn pluss inntrinn alltid blir ca.


Målene på inntrinn og opptrinn. Dette gir en trapp med svært nøyaktige mål, stor leveringskapasitet og kort leveringstid. Fennikel vises her som tett trapp med oppbevaring under.


En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp. Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen ? Rekkverk montert på trapp med nivåforskjell mindre eller lik m. Passer til alle typer trapper.


Størrelse på trapperom. Nedenfor finner du tegninger med mål hvor vi har tatt utgangspunkt i Norsk Standards anbefaling til utforming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg