fredag 16. august 2019

Mønster gulv

Kährs produserer gulv i mange forskjellige stiler. En avgjørende faktor er hvordan treet er kuttet. Kährs design har forskjellige lengder, bredder og mønstre som.


Parketthuset AS og Makes It Your Home leverer gulv og interiør til ditt hjem. Børstet olje (14). Fiskebensparkett legges. Dypt forankret i det romerske imperiet var fiskebensmønsterets forgjenger et mønster kjent som «Opus Spicatum» som.


Når det kommer til mønster er det bare fantasien som. Rask levering og top service. Nå preges derimot trendbildet av mørkt treverk, struktur og mønstre. Gulvet Cabana Green fra Tarkett har et formsterkt mønster som gir rommet et tøft uttrykk.


Mønstergulv kan legges i mange forskjellige varianter – som f. Gulvet leveres som ubehandlet i staver, og lages i ønsket mønster ved legging. Gammel tradisjon trendy på gulvet. Et flott tregulv, enten det er heltre eller parkett, er drømmen for mange.


Mønster gulv

Og nå vil flere og flere ha tregulv lagt i. Noble er et modulært mønstergulv som er inspirert av gamle tradisjonsrike og klassiske parketter. Nobles design har tolket og gjenskapt et klassisk rutemønster. Designgulv i fiskebensmønster.


Mønster gulv

Med Segno er det mulig å skape unike rom, med unike tregulv. Dette modulære gulvet kan både skreddersys i det tradisjonelle. Versailles mønsteret er en klassiker i gulvdesign. Kvalitet av ekte tregulv på lager for levering neste dag fra Havwoods UK, den ledende leverandøren av soli konstruert og gjenvunnet gulv.


Mønster gulv

Gratis håndprøver tilgjengelig for over 3av. VERSAILLES OG ANDRE MØNSTERGULV. Til inspirasjon har vi skrevet litt om de ulike gulvene, slik at du enklere kan velge riktig mønstergulv til ditt interiør.


FISKEBENSPARKETT. Samlebetegnelsen mønstergulv dekker mange ulike typer gulv. Med kolleksjonen «Segno» tar Tarkett utviklingen av parkettgulv i eik til et nytt nivå. Gulvet har blitt den femte veggen, og er en viktig del av interiørvalget til folk når de skal.


En gledelig nyhet for mange er at mønstergulv er på vei tilbake for fullt. Her ser du garbelotto sin ubehandlede firkantmønster i skarpkant.


Her skulle et kjøkken åpnes opp til stue, og en vegg ble fjernet og nytt kjøkken innstalert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg