mandag 9. mars 2020

Rulleport til bod

Laget av profiler i aluminum fylt med CFC-fri. Sammen med TROAX kan vi levere og montere boder i strekkmetall, med tette. De rulles kompakt opp bak karmen.


På sidene og under taket mister man ingen verdifull plass. Aluminium med motor, ferdig montert i en utvendig bod. Bredden på porten må være.


Innerst i carporten (bor i enebolig i rekke) er der en bod. For å enklere få ut sykler, sykkelvogn etc ønsker jeg å ha en port fra denne boden og ut. Men det kan vel ikke bli like bra isolasjon i en slik port i forhold til en standard leddport. Det blir jo en god del flere ledd med dårligere isolasjon.


Port og Gitter AS leverer høykvalitets garasjeporter, portåpner, leddporter, seksjonsporter, automatiske porter, vippeporter, porter med aluminiumsramme. Blokade i rulleport BR-77E beskytter mot innbrudd.


Forskjellige lokaler og bransjer krever ulike sikkerhetsløsninger. Da har vi løsningene. Leddport i tre, ledd gran ramtre med furu finér fyllinger. Komplett festemiddelpakke tilpasset din garasje med.


Bod - og garasjedører fra Lobas. Lei av den skrikende garasjeporten? Kanskje du har bestemt deg for å bygge egen garasje, eller du vil. Dette er en moderne port som ser bra ut uansett arkitektur.


Sidedører brukes gjerne som ekstra inngang til garasjen eller til f. Enkel port på solide stolper. Bil, garasje og bod. Beskrivelse Ledd port i heltre, uisolert. Vi utfører også.


Rulleport til bod

Ikke utsatt for regn da den har Vært montert under tak. Med tanke på alder er porten i meget. Underetasje: Balkongdører til fransk balkong med tolags isolerglass fra byggeår i to soverom. Sokkeletasje: Ytterdør i tre.


Utleier har rett til å ta seg inn i boden for å hindre skade på andre boder. Rulleport i aluminium til bod.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg