fredag 13. mars 2020

Runde tepper

Akkurat nå Sommerkampanje med opptil 10% rabatt. På utkikk etter et rundt gulvteppe? På IKEA finner du flere runde gulvtepper i forskjellige farger og størrelser. Se hele utvalget runde tepper på ikea.


Runde tepper

Trygg E-handel med dagers. De runde teppene hos Trendcarpet kommer blant annet fra det populære danske designmerket Nordal, som filleryer i bomull og lær(!) og til dels fra svenske. Navn, Laveste pris, Høyeste pris.


Tenk utenfor boksen, og kjøp et rundt teppe til ditt hjem i dag. Bestill kjapt og enkelt i vår. Klikk på på produktet for å legge til. Runde tepper skaper en mykere følelse i alle slags rom og hjem.


I sortimentet vår har vi samlet en rekke runde tepper i forskjellige farger. Du har ingen varer i handlekurven. Pryd stuen, soverommet eller kjøkkenet med et stilig teppe fra.


Kelim Gulvteppe Merge, 140x2cm. Myk opp hjemmet med et nytt teppe. Ensfarget eller mønstret, stort eller lite, glattvevd eller loddent – uansett hvilken kvalitet teppet har, er det en perfekt. Europris har alltid gode tilbud og et godt utvalg av diverse tepper.


Besøk oss i butikk eller i vår nettbutikken. Bruk av runde tepper og lag-på-lag er også veldig aktuelt. Bli inspirert av flotte runde tepper som kan skape sammenheng og uttrykke din personlige stil i hjemmet. Finn din favoritt fra et stort utvalg av orientalske mønstre og moderne design for å løfte innredningen til.


Runde tepper

De egner seg også svært godt i rom med mange skjeve vinkler. En sittegruppe med stoler får den perfekte innrammingen med et rundt teppe, og runde tepper.


Hva med å skape et fokuspunkt eller legge vekt på et møbel ved å legge til et rundt teppe under? Hvem sier at et teppe må ha hjørner og kanter. Tepper kan gjøre alt. Jorden er run ingen skive.


Runde håndknyttede tepper er en skive, i hvertfall er de runde. Om du liker et uvanlig. Native rund 200cm kr. Quality type: wool polyester blend. Pile height: mm. Total weight: approx. Gratis frakt (kr i frakt på ordre under 5kr). Levering på 4-arbeidsdager. Du kan også kjøpe et sklisikkert teppeunderlag til ditt teppe, hvilket er en god idé hvis det skal ligge på et glatt tregulv. Det sikrer at teppet ligger fast, og du unngår.


Runde tepper

Spesielt godt egnet vil et slikt teppe være i rom med mange skjeve vinker. Et firkantet teppe forsterker skjevhetene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg