fredag 13. mars 2020

Ytterdør eik

Ytterdør eik

Eksklusiv ytterdør eik med FSC sertifisert eiktre. Med heltre eik paneler skrudd med syre og rustfrie skruer. Bergamo 130S Lasurbeh. Dagali hvit 2-fløy Dobb.


Alle ytterdører i Advance-line serien leveres som. Fullisolerte ytterdører i en svært kraftig konstruksjon med dobbelt rammtre. Dørene er belagt med teak, eik eller ask av aller beste kvalitet. Ytterdør 211D med sidefelt.


Produktinformasjon: Oljebehandlet edeltre til eik, dørene er glatte på begge sider. EGE er en tradisjonsrik fabrikk på Ålgård som lager skreddersydde dører og porter, akkurat slik du vil ha dem. Hoveddør 223Gmed sidefelt begge. Kvint fasade - Bygdøynesveien kopier.


Ytterdør eik

I mange år har trenden vært hvite dører plassert i rom med hvite vegger, men nå ser vi at stadig flere velger malte dører eller dører i tre som eik, hvitlasert og. Lurs Höganäs Eik. Stilig og moderne eikedør. Døren er finert med eik av høyeste kvalitet i -og utenfor.


Rammen er laget av solid hardtre med høy kvalitet. Dobbel blåmalt ytterdør i furu med tre speil, omramming med utskjæringer og. Hva leter du etter? YTTERDØRER (214).


Ytterdør eik

Dynamikk er for deg som ønsker en ytterdør utenom det vanlige. ASKERØY SPESIALDØR. En dør med eget. Med Midgardsormen brystning. Foliert mønster i glass. Function Volga eik. ADVANCE-LINE ytterdør inspirert av funksjonalismen. Kombinasjonen av funkisinspirert design med en solid konstruksjon gir en. OBS: Innadslående ytterdører leveres standard med en 50mm terskel i eik. Kan ikke leveres med 25mm HC-terskel i kompositt. Mørke farger på paneldører i furu.


EGE ytterdør i hvitoljet eik heltre og finér med integrerte sidefelt og stort overlys, skreddersydd på mål Trekompaniet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg