mandag 9. mars 2020

Sibirsk lerk spiler

De to skolene med henholdsvis osp- og sibirsk lerk -fasader viser seg. Hver av spilene nedover vil få alt vannet fra den over når det regner. Russland og tundraen ved Bajkalsjøen.


Lerka levert av Norwood vokser på Permafrosten, i området nord for. Lerk terrassebord kommer 4sidig høvlet med avrundete kanter i R3. Lerk trenger ikke vedlikehold og blir rask sølvgrå i overflaten. Monteres med minst 4mm.


Terrassebord i sibirsk lerk, inneholder mye kjerneved som gir lang holdbarhet. Ubehandlet sibirsk lerk vil etter en tid få en. Den gror på den sibirske taigaen og har et høyt innhold av fett og harpiks.


SIBIRSK LERK er et eksempel på at nyvinning ikke alltid er det beste. Sibirsk Lerk (Larix Sibirica). I mange deler av verden har det.


Til sammenligning oppnår hviteik 2%, sibirsk lerk 14% og royal furu 69% etter to års eksponering utenfor Treteknisks lokaler i Oslo. Vi har også levert store prosjekter med sibirsk lerk. Det fins ulike såkalte. Bosvik leverte all.


Til Veitvet skole har Woodify levert brannimpregnerte spiler og panel til bruk innvendig. I foajeen er det benyttet Brannpanel INT av sibirsk lerk med sølvbeis. Interiørpanel, spiler og kryssfinérEksteriør og utvendig kledningAkustikkløsninger i. Populære produkter. Bare AS har levert brannimpregnert spiler av Furu frisk kvist til Flesberg.


Fasade i lerk med jernvitrol. Flere typer badstuepaneler og spiler. Maudbukta Leilighetskompleks i sibirsk lerk ubehandlet. Bad og badstue paneler og spiler i termotre. SINUS AVFALLSBEHOLDER. Kledningen i sibirsk lerk trenger ikke annet vedlikehold enn vask, og. Jeg elsker treverk med nyanser i grått, lukten og synet av åringer i treet.


De mørke seksjonene (liggende spiler ) er det over 1. Dette er en mer holdbar tresort siden den er "naturlig impregnert" med mye harpiks i strukturen. Spiler av ask, kalt ”Brannpanel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg