fredag 20. mars 2020

Singel grus

Singel grus

Andre formål er å bruke grus istedenfor singel for å dekke der det forekommer. Leveringstid innen kun 2-dager. Naturgrus versus knust fjell.


Enkelt sagt er grus avsetninger grunnet erosjon, fjell er det vi går tur på, og berg er det fjellet som brukes til. Er grus det samme som singel ? Vi får av og til disse spørsmålene, og skal forsøke å svare dem her. Det finnes en rekke forskjellige navn og. Du finner våre grustak og pukkverk på to forskjellige lokasjoner.


Det er noe variasjon i hvilke produkter som er tilgjengelig på de ulike avdelingene. BÆRELAG Kornstørrelse: 0-mm Et bærelag brukes under alle typer belegninger. Grus: Singel grus. Bildet viser natursan men pukk er.


SINGEL, PUKK OG STEINMEL. Steinmel brukes under beleggningsstein og kan også brukes på gårdsplass. Vi tilbyr lave priser og rask levering! Besøk nettbutikk nå!


Illustrasjonsfoto som viser hjullaster som laster grus fra en grusdunge I løpet av året selger vi 5- 600. Vi produserer singel og grus i mange forskjellige fraksjoner og kvaliteter.


Det kan være mye detaljer for deg som kunde å sette seg inn når du holder på med et. Bruksområde: Veigrus og avretting. Ved Straume på Sotra (Øygarden kommune) finner du vårt lagerutsalg med et stort utvalg av san grus, singel og pukk. Utsalget betjener både proffer og private.


Trenger du hagesingel til hagen eller dreneringsmasse rundt huset vet du hvem du skal ringe til. Har du en privat vei som trenger veigruseller singel til. FRA KR 6-PR sekk.


Du må være logget inn for å se profilen. Priser gjelder levering Trondheim Sør. Ta kontakt for eksakt pris levert din adresse. Sunnfjords beste veggrus får du hjå oss.


Singel til hagen, til drenering eller på glatten ! Vi selger singelprodukter i alle størrelser og farger til lave priser. Vi selger grus, singel og pukk som kommer fra vårt steinbrudd på Rennesøy. Singel er de minste produktene i kategorien pukk.


Alle våre produkter er CE-merket. Vi har sorter ulike sorter på lager. Støpesand og singel godkjent som betongtilslag. Godkjent grus og singel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg