mandag 30. mars 2020

Seilduk tak

Seilduk tak

Vi har en lang portofølge med ulike oppdrag. Terrassen er kun overbygd når det passer deg, takket være det fleksible taket av seilduk. I stedet for å lage et permanent tak over terrassen, kan.


Med våre seil får du skygge for solen, beskyttelse mot regn og vind. Egner seg godt som restaurant tak. Spesialtilpasset fra erfaren. Webshop med solseil i mange farger og størrelser.


Seilduk tak

Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i dette? Har tenkt meg et slags seiltak spent over deler av terrassen - ca. Noen som har erfaringer eller vet om litt rimeligere løsninger? Legger ved et bilde for å illustrere hva jeg mener: Tak.


Og i motsetning til et fastbygget tak vil et seil gi terrassen et lett og luftig preg. Hvem leverer slikt? Et duk- eller lamelltak gjør det mulig for deg å bruke uteplassen uansett vær. Det holder ikke.


Seilduk tak

Vi tilbyr værbestandige motoriserte tak som tåler det norske været. Interiørarkitekt Beba V. Seil i tak og vegger. Holøyen fremhever særlig seiltak supplert med felter av seilduk på toppen av terrassegelenderet. Vi fikk ikke duken til taket før på sensommeren, så derfor ble takprosjektet utsatt.


Fjoråret savnet vi egentlig ikke tak, da det ikke var i nærheten av. Vi produserer seil - tak på spesialmål og hjelper også til med å finne gode løsninger. Du kan få seil som lagervare hos Plantasjen for 5kroner, eller enkle.


Jeg tror nemlig det er. Trenger tips til hvordan jeg skal gjøre det, evt. Slik bygde Felix og Eugenia uteplass med pergola - Viivilla.


Taket på pergolaen blir en myk avslutning på husets kortside, sier han. Før: En kjedelig. Over pergolaen ligger et seil. Sol seil i rektangel.


IKKE som vanlig seilduk ). Vi lager også spesielle solbeskyttelser som blir brukt som et tak over uteplassen eller som vindskjermer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg