mandag 2. mars 2020

Sibirsk lerk terrassebord

Lerk terrassebord kommer 4sidig høvlet med avrundete kanter i R3. Lerk trenger ikke vedlikehold og blir rask sølvgrå i overflaten. Monteres med minst 4mm. Terrassebord i sibirsk lerk, inneholder mye kjerneved som gir lang holdbarhet.


Sibirsk lerk terrassebord

Ubehandlet sibirsk lerk vil etter en tid få en. Hvor mye koster produktet og hvor kan jeg kjøpe det? Se oversikt over våre forhandlere som har produktet. Kledningsbord i finsagd sibirsk lerk, som er et tettvokst treslag med en stor andel av kjerneved.


Lerketre har en naturlig høy råtebestandighet bl. Materialene er svært formstabile, tåler mye fuktighet og belastninger, samt. Med denne artens suverene styrkeegenskaper er f. Legg i handlekurv.


Sortert av nettbutikk, Pris: lav-høy, Pris: høy-lav, Nyeste. Sibirsk lerk terrasse. Produkter per side: 36. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Lerk, Bredde 140mm, Tykkelse 27mm, Glatt. De fleste velger å behandle impregnerte terrassebord med olje eller beis. Da sibirsk lerk kom i sin tid fantes det bare trykkimpregnerte grønne. Til montering anbefales skruer (selvborende og med senkehodet i galvanisert stål). I mange deler av verden har det.


SIBIRSK LERK er et eksempel på at nyvinning ikke alltid er det beste. Impregnerte terrassebord bør overflatebehandles med Trebitt terrassebeis. Accoya er modifisert. Bordene må oljes for å beholde den naturlige fargen og.


Sibirsk lerk terrassebord

Varmebehandlet bambus finnes nå også som terrassebord. Almendrillo er et hardtre fra Brasil, og et alternativ til terrassebord.


Sibirsk lerk terrassebord

Mykt tre som gran, furu og lerk er enkelt å kappe til og skru fast. Dette gir en naturlig impregnering som beskytter treslaget mot råteskader og dermed. Disse terrassebordene er høvlet av trevirket som er tørket til %.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg