fredag 13. mars 2020

Silikonformer til betong

Støpeform for betong og gips - Sirkel, 18. Bruker former jeg finner i skuffer og skap, pluss silikonformer bestilt på nettbutikken Wish. Mørtel er kjøpt på Maxbo. Jeg elsker uttrykket betong gir, forteller Øydis.


Men JEG slår uansett med hammer, etter at jeg har fått betongen oppi og også. Silikonformer, hullstr. Et unikt og kreativt samarbeide mellom elever, lærere, betongkunstneren Jackie Persson og Finja har.


Silikonformer til betong

Det går utmerket å støpe for eksempel krukker, fuglebad og platting. Hva er egentlig betong ? Betong består kort og godt av sement, tilslag og vann. Nå kan du lage former av figurer for så å støpe de opp i betong eller gips. Vi har gjort noen former for å teste.


Det er litt grisete, men det blir veldig fint. FERDIG STØPT: Lysestaker i betong med sølvmaling nederst. Lag fine små vaser og lysestaker. Diverse modeller. Må hentes på Lilleaker. Lag bokstaver i sjokolade og pynt kaken med teksten du ønsker. Kommer med bilder derfra også om det blir vellykket. Det du trenger for å lage nissene er: Betong, jeg har brukt Adda sin tørrbetong fra MegaFlis.


Silikonformer til betong

Så fikk jeg bytte sikringsskap fastpris instruksjon i hvordan lage silikonformer til å helle betong. På mandag begynte vi å leke oss med betong på skolen. Vi kunne lage hva vi ville.


Silikonformer til betong

Litt vanskelig å se. Fasaden har mange paneler som måtte støpes på nytt. Her har vi benyttet en prydbetong som bl. Den er veldig fin og flyter ut.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Gry Madsen.


Vi selger støpeformer til hageheller, kantstein, “tråkkestein”, bilder for vegg, silikonformer, maling, MakeMake produkter som formbar betong, latex, flytende. Gjuta betong och gips i formar är ett enkelt och roligt sätt att skapa egna ting.


Du kan till exempel färga in betongen med färpigment, måla eller vaxa och lacka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg