mandag 3. desember 2018

Glasstak hus

Glasstak til hagestue – en følelse av å befinne seg utendørs uansett vær. Vårt glasstak med isolerglass forsterker utefølelsen og gjør hagestuen din åpen. Uansett om du trenger nytt tak på boden, huset eller garasjen så kan du raskt og.


Med glasstak og takvinduer kan du slippe inn dagslys. Aluminium Fasder hjelper deg å finne de riktige produktene for deg. Vinterhagen er skreddersydd til huset og produsert etter mål.


Konstruksjonen er utført i isolerte, pulverlakkerte aluminiumsprofiler. Ypperlig til glasstak. Med en uisolert vinterhage får du et uterom bestående av tak og.


I en årrekke har vi utført befaringer hos en rekke ulike kunder som ønsker å få mer utav hus og hage. Vi leverer glass til alle typer glasstak. Enter det er til. Med et glasstak over uteplassen din gir du hele huset et moderne og rent preg.


Glasstak hus

Når det gjelder design på glasstaket, finnes det utallige løsninger. Det å bygge på et glasstak kan i noen tilfeller gå under påbygg av huset ditt. Hvis det er tilfellet må man faktisk søke før man gjør det.


Glasstak hus

Har man stor hage og et. Jeg skal skifte tak på utestuen, men skal jeg velge PVC eller polykarbonat? Jeg vil også helst ha glassklare plater. Hvilken løsning skal jeg velge?


Glasstak hus

Om du går får en fullisolert vinterhage med glasstak som er i tilknytning til huset som ett naturlig bruksrom vil dette kunne bli registrert som. Fordi et hus vil få en verdistigning med en vinterhage av god kvalitet. CMC er eksempel på en godt isolert konstruksjon med fint glasstak og stabile.


HI består av et glasstak og stabile aluminiumstolper som kompletteres med store. Det finnes ulike designvarianter som passer alle typer hus og du velger selv. Vi tilbyr løsninger for flate tak.


Vi ønsker oss litt mer tak over uteplassen vår, i vinkelen på huset, omtrent tilsvarende solseilet på vedlagte bilder. Vi vil ikke ha søyler som deler opp terrassen. Enkelte kunder som har hatt takst på huset har nesten fått doblet verdien av vinterhagen.


En vinterhage må ha glasstak for å kunne kalles vinterhage. Fleksible glasstak til terrassen Glasstak over terrassen byr på mange variasjoner.


Sammen med Weinor, kan vi levere alt for et komplett taksystem tilpasset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg