onsdag 12. desember 2018

Heltre benkeplate bøk

Flott benkeplate i bøk som er fingerskjøt, stavlimt og pusset. Førsteklasses sortering i svært høy kvalitet til ekstra lav kampanjepris! Heltre benkeplater er med på å. Med litt olje og en varsom hånd blir benkeplaten i heltre det vakre, naturlige midtpunktet på det nye kjøkkenet – i mange år. Ask, eik eller bøk ? Alle platene er pakket enkeltvis i plast.


Benkeplater i massivt tre er pene, solide og holdbare. De fås i bøk, bjørk og eik, og hvert treslag har sine egne unike egenskaper. Med godt stell vil benkeplata.


Heltre benkeplate bøk

Alle våre benkeplater av tre er massive og av høy kvalitet. De fås etter mål i forskjellige tykkelser, tresorter og flere hardhetsgrader. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Texter påkrevd. Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike materialer. Dekklist til benkeplate PF Raluminium 63cm. En benkeplate i heltre er flott til kjøkken, bad og vaskerom.


FORSKELLIGE LØSNINGER I HELTRE. DEKKLIST TIL BENKEPLATE PF RSORT. Slik oljer du benkeplaten. OLJE BENKEPLATE : Olje. Eneste dilemma nå, er fargen på benkeplaten. Vi kjøpte heltre benkeplater hos HTH, av typen lys bøk. Kjøkkenet i huset her har også. Frontene på kjøkkenet er halvblank hvit. Se for eksempel de mange benkeplater laminat eller la deg friste av en benkeplate i massiv eik. Hardhetsgrad: 780. Opprinnelse: Norge og Europa.


Heltre benkeplate bøk

Toppbehandling: Lakkbehandlet (std) eller oljebehandlet. Fargevalg: Hvitoljet. En trebenk tåler fukt, beholder fargen og forhindrer at den sprekker opp dersom den oljes én til to ganger i året. FIBO BENKEPLATE SORT GRANITT 29X6KAPPET.


Det er en enkel sak å olje benkeplaten. Den er i heltre bøk, og etter min mening litt vel gulaktig. Jeg har akkurat det samme på vaskerommet og der fungerte det veldig fint å pusse ned.


Heltre benkeplate bøk

Lys bambus, hvit olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg