tirsdag 4. desember 2018

Glasstak inngangsparti

Våre produkter er utviklet og testet til det nordiske klima. Vi tilbyr også montering. Vi har kjøpt et hus der det ikke er tak over inngangsparti.


Glasstak inngangsparti

På lang sikt er planen å få bygd en yttergang der inngangspartiet har overbygg. Shopping cart Legg i handlekurven.


Glasstak inngangsparti

En baldakin er et enkelt og stilrent tak over inngangspartiet som beskytter mot regn og snø. Vi leverer alt fra små glassbaldakiner til store glasstak og hele.


Et glasstak som har utrolig høy styrke og samtidig diskret og elegant. Takplate av buet pleksiglass. Glassbaldakiner i mange design. Enkelt og raskt å sette opp.


Komplett med festeskruer og monteringsanvisning. Lett å montere sammen flere tak i rekke. Inngangsparti (4-1), fra kr. Huset ditt blir mer innbydende hvis du lager et tak over ytterdøren.


Her viser vi hvordan du setter det fast, så vind og snø ikke ødelegger det! Baldakin, glasstak eller nytt inngangsparti ? I tillegg til inngangspartiet, ble kantinen også bygget om. Innvendig ble det brukt Acusto spiler både i himling og på deler av veggene.


Glasstak inngangsparti

Vi skreddersyr alle. Trenger du et tak over ytterdøren finner du det her. Velg mellom tak med plexiglass, lystette, flate eller vinklede tak. Vi har mange varianter samt alt du trenger til.


Ta kontakt, så hjelper vi deg med en perfekt løsning for ditt inngangsparti. Vi fikser, leverer og monterer alle typer vindu og glass i Stavanger- og Sandnes.


Snekker,Taktekker Sameie på boenheter ønsker tilbud på tak over inngangsparti. Enhetene ligger vegg til vegg. Det er ett passivhus. Om du lurer på noe, eller. Kvalitet, service og. Her går vi gjennom de vanligste reglene man møter på når man skal bygge et nytt inngangsparti, samt hvordan du kan organisere en søknad til kommunen. Levering og montering av glassbaldakiner over to stk. Lagret fra sommerstuer. Beskytter mot regn og snø. Kan fås i standardmål og spesialstørrelser.


Fleksible tak med terrassetak av glass. I samarbeid med vår leverandør Weinor, har vi tenkt på det meste når. Til inspirasjon kan man benytte glasstak som inngangsparti.


Terrassetak, fleksible tak med glass Terrassetak med fleksible glasstak over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg