onsdag 19. desember 2018

Sokkellist baderomsplater

Sokkellist baderomsplater

Alloc sokkellist med bunnspor. Tap for å utvide. Regular Price: kr. Baderomspanel og sokkelflis - ByggeBolig byggebolig. Er i gang med ba og skal ha flis på gulv og baderomspanel på. Selger mente det ikke var nødvendig med sokkel list hvis jeg skulle ha. Tilgjengelig i butikker. I vårt eksempel er det brukt baderomspanel fra Fibo-Trespo. Husk alltid og les produsentens monteringsanvisning, og følg den om den avviker fra beskrivelsen.


Den hjelper å holde platene på plass under installering og sammen med. Content › GetFile › ! Pass på at sokkellist blir montert på godkjent måte. Se beskrivelsen under innvendig hjørne. Sokkellisten er ikke gjæret for utvendig hjørne.


Bruk godkjent fugemasse mellom panel og sokkellist. Spray med Fibo Clean. Fjern overflødig fugemasse og rengjør. For kjøkkenplater og baderomsplater med rett ende.


Sokkellist baderomsplater

Flere detaljer keyboard_arrow_down. For enkel montering og forsegling under panelene. Avslutning med sokkellist i våtsone. Novipro baderomsplate montasje, Casco Aqua Seal.


Veggsystemet kan monteres opp til fem ganger raskere enn fliser. Montere baderomsplater på 1-2-3. Fibo veggpanel kan festes på tre-. Bunnlist m – til WallWater baderomspanel.


Brukes i henhold til Våtromsnormen i forbindelse med dusj. Fibo-Trespos baderomsplater har en dampmotstand som er like god som membran. I våtsonen må det brukes sokkellist nede og godkjent.


Tetting med fugemasse mot sokkellist, innvendig og utvendig. Rester etter oppussing til salgs. En hel og en halv pakke. Har også to stk hele sokkellister til salgs. Produktinformasjon.


På baderomsplater er det mer enn ulike design å velge mellom, mens det på. Leveres normalt innen 5-hverdager. Hjemlevering -: Fraktkostnad beregnes i handlekurven.


Sokkellist baderomsplater

Gulvsluk av plast ble kontrollert og funnet i orden. Det ble målt i underkant av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg