søndag 9. desember 2018

Innrede kjeller med fukt

Innrede kjeller med fukt

Hvordan innrede en kjelleren riktig? Vi har funnet metoden som sikrer en fuktfri kjeller for godt! Med vår «rom i rom» løsning kan du bli kvitt fukten og få et sunt. Lukter det " kjeller "?


Fukt i kjelleren er noe mange huseiere kjenner til. Vi guider og gir deg veiledninger til hva du kan gjøre for å unngå fukt i kjelleren. Hverken til trapp eller kjeller.


Innrede kjelleren eller bygge på huset? Hva gjør du når du trenger mer plass, bygger på eller lager nye rom i. En bankers metode for å sikre seg mot fukt er å hellime 50mm XPS mot murens innside. Da får du isolering og et kapillærbrytende sjikt i. Det vanligste tiltaket mot fuktig kjeller er drenering, men det finnes også andre. Har du en kjeller som du vil renovere eller innrede ? Hvis du ikke vet hvor du.


Innrede kjeller med fukt

Tak: Også her bør du bruke materialer som tåler fukt. SINTEF Byggforsk gir ofte råd om ombygging og innredning av kjeller i boligrom. På tross av dette, er fuktskader i innredede kjeller fortsatt et stort problem. Få en innføring i hva EPS- fuktsikring kan gjøre med fuktskade i kjeller ! EPS ( Elektro Puls System) er.


Innrede kjeller med fukt

Det er svært risikabelt å innrede kjellerrom der de fukttekniske forholdene ikke er gode nok, sier fagredaktør for boken, Jan Chr. Tips for å unngå fukt og råteskader ved isolering av kjeller. Klassiske tegn på at du har med fuktig kjeller å gjøre. Dette er stemmer ikke og isolerer du feil er det fort gjort å få fuktskader.


Ved innvendig isolering hindrer du varmen i rommet å tørke ut fukt i murveggen, og om. God isolasjon hjelper ikke bare å få en behagelig temperatur i kjelleren, men bidrar også til luftsirkulasjon, og motvirker fuktproblemer.


Selv om det ikke alltid er. Hindrer fukttørking. Det riktige svaret er at isolasjonen som en hovedregel skal legges på utsiden av kjellerveggen. Legges den på innsiden.


Har du vekst av muggsopp i kjelleren, bør man også identifisere fuktproblemet og årsaken til veksten, og videre utbedre dette. Skal du bygge opp og innrede.


Men har du en fuktig kjeller, må du likevel grave for å gjøre noe med dreneringen. Utvendig isolasjon. Etter utgraving må kjellerveggen rengjøres og all løs puss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg