tirsdag 25. desember 2018

Henge opp bilder med ståltråd

Skal gjenstander og bilder opp på en trevegg holder med et par spiker eller en skruekrok, kanskje ståltråd og en god hammer. LES OGSÅ: Hvordan henge opp. Inneholder alt du trenger for å henge opp malerier, fotografier m. Praktisk sett med kroker.


Jeg har en rekke bilder som skal henge i samme høyde på veggen, men de har. Bytt ut alle snorene bak på bildene med ståltråd, som kan strekkes en del.


Når du har satt opp skruer så nøyaktig som du kan, gjør du den siste. Henge opp bilder som har to festepunkter. Det kan være strevsomt å henge opp favorittbildet sitt i vater, når det har to opphengshull som sitter fast i rammen. Jeg ønsker å henge opp bilder på veggene, noe som burde være greit, men veggen.


Jeg lurte litt å feste bildene til hverandre med svart ståltråd, slik at jeg kan. Enten du skal henge opp et enslig bilde over nattbordet eller lage en bildevegg over skrivepulten, så er det mye enklere enn du tror å få bildet på. Bruker canvas å komme ferdig med trå eller er det noen som har bilder av lure løsninger? Oppheng av bilder ! VillaHolmen mars.


Skal du henge opp bildene dine på en betongvegg? Bruker du et oppheng med ståltråd, tråd eller vaier, kan du bli nødt til å korte den av for at bildet skal. En venninne av meg leide en leilighet der de ikke fikk lage hull i veggene. Så bildene måtte henge ned på veggen fra små spiker som ble slått inn.


Hva skal jeg bruke til å henge opp bilde? Hjem og fritid › Hus og hageforum. Har murvegg, men usikker på hva jeg skal bruke. Hengte opp et annet bilde for litt siden som falt ned og knuste.


Så tydeligvis var det ikke sterkt. RxJgOx › en-av-tre. La si du skal henge opp et bilde på en betongvegg, og bruker en gipsskrue som ligger slengt i redskapsboden.


Skruen fester seg ikke ordentlig. Ståltrådene som maleriene henger i, glir inn på skinnen, som avsluttes pent med endelokk. Du kan justere høyden på krokene som maleriene henger på.


Bruker å kjøpe ramme fra Bohus, bla 50xrammer. Trygge og brukervennlige måter å henge opp rammer og plater. Videre har vi D -Hangers, hanker med D-form, som også kommer i sett med en ståltråd man kan feste knaggen på.


Når spikeren er slått inn henger bildet gjerne litt for langt opp, eller er skjevt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg