fredag 28. desember 2018

Grillhytte med store vinduer

Grillhytte med store vinduer

Thermoglass i vinduer og dører. Vårt sekskantede lysthus på mkjennetegnes av store vinduer på alle vegger og doble dører med vindu. Nå leveres alle våre grillhytter som eneste i Europa med 3D animerte. Vegghøyde: 200cm.


På våre lysthus er det store vinduer på alle vegger slik at det blir lyst og trivelig inne der man sitter. Våre lysthus er stedet for avslapping og sosialt samvær.


Ikke montert, men leveres komplett med detaljert monteringsinstruks. Leveres med eller uten grill i midten. Grillen har stekeplate med bord rundt. De høye veggene og de store vinduene skaper en følelse av lys og rom.


Grillhytte med store vinduer

Dør med dekorativt kantet vindu i dobbelt isolerglass og lås med nøkler. Isolerglass i alle vinduer. Heldekkende tregulv. Med store vinduer. Grillhytte for større grupper - plass til personer. Et beskyttelsegitter mot glød sprut i grillhytter. Vi leverer grillhyttene over store deler av landet til gunstige priser. Fladeby og Ingvaldsen gjør en fremragende jobb med grillhytta om dagen, og er. Dette vil bli et supert krypinn for store og små ved behov for litt hvile.


Grillhytte med store vinduer

Vinduene og dørene er. Dobbel-glass vinduer ✔️. I en grillhytte med soveplasser kan du invitere til store grillfester eller. Tolouse er et funkis anneks som tilbyr et design med store vinduer.


Kan leveres med isolasjonssett slik at annekset kan brukes året rundt. Koselig grillhytte 9. Du kan tilbringe kvelden med venner og familie i det store grillrommedeller. Vi selger og monterer lysthus, grillhytte, garasjer og carport for individuelle bestillinger, ønsker og.


Utegruppen og er allerede populær blant både store og små. På vinduet i barnehagen henger det et fuglekarnapp. Lysthusene har høye vegger og store vinduer. Alle vindu har dobbelt glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg