tirsdag 11. desember 2018

Hjørneklosser montér

Hjørneklosser montér

Takkloss 70x70x1mm Astk hvitmalt. Merke: Sjølingstad Sne. Dekorklosser fremhever listverket og gjør montering av listverk enklere.


Beskriver hvordan man går fram ved montering av lister innvendig i tak. Med bruk av hjørnekloss minimeres faren for oppsprekking i hjørnene.


Synes du det er vanskelig å få til pene hjørner når du kapper. Hvordan listen monteres, hvilken side som vendes ut, om du gjærer eller bruker hjørneklosser er med på å gi ulikt sluttresultat. Godt verktøy er halve jobben! Våre taklister i lett og stabilt materiale.


Hjørneklosser montér

Se menyen til venstre for montering av forskjellige typer klosser. Har du spørsmål om produktet ? Nå kan «hvem som helst» montere taklister uten å få problemer med stygge. Hjørneklosser tak. Dekorative hjørneklosser for gulv- og taklister både kompletterer og kan.


Når man skal velge rett spiker til montering av listverk så er det viktig at man hensyntar. Med dekorklosser slipper du å gjærkappe listene og sikrer samtidig fine sammenføyinger. Listene kappes rett, og monteres i 90º vinkel mot hverandre.


Alternativt kan det kan det også benyttes tilpassede hjørneklosser. Listverket avsluttes da i rett vinkel. Harmoni dekorklosser gjør det enklere å montere listverk, samtidig som. Så bare til å montere :) Lite tips.


Er du riktig smart bestiller du lister med hjørneklosser fra Sjølingstad snekkerverksted AS, da slipper du hele problematikken. Skal jeg gjære eller bruke hjørneklosser ? Det går fint å montere listverk med hammer og håndsag, men med en spikerpistol og en kapp- og. Vi matcher prisen på maling, beis og terrassebord.


Få en farge som betyr noe for deg - rett på veggen! En enkel løsing når man skal legge lister og ikke får det til er jo å kjøpe hjørneklosser. Men for meg som skulle ha hjørner som gikk begge veier så var det. Techno Module Light Dette systemet er akkurat likt Techno.


Hjørneklosser montér

For profilert listverk kan det benyttes hjørneklosser. Ensartede klosser tilpasses, og listene avsluttes i rett vinkel mot klossene i hjørnene. Overflatebehandlet. Det vises på belistningen, det er veldig pent, og det er faktisk hjørneklosser i stua.


Jeg har restaurert videre, og fulgt opp med flere hjørneklosser både her. Monter hjørneklosser med stk. Sørg for at listen er montert akkurat under hjørneklossen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg